1. 26.
    +1
    @29

    otuzbiri bırakma aşamaları:

    1- 2 günde 1 çekeceksin.
    2- haftada 2 çekeceksin.
    3- haftada 1 çekeceksin.

    1 kere çekmenin içine 2-3 posta sığdırma izinin var. üst üste 2 posta çekmek işe yarayabilir. Veya bir günü otuzbir günü ilan edersin. o gün full asılırsın istediğin kadar. duygularını serbest bırakırsın. öteki güne 'yeter ulan bir daha çekmeyeceğim' diyerek uyanırsın.

    aşk'a inanma konusu:

    aşka inanmayacaksın. davranışların, diksiyonun ve rahatlığın aşka inanmadığını çevrene gösterecek. bunu hepsinin bilinçaltı anlayacak ve seni daha üstün görecekler. kızlar sana 'aşk'a inanıyor musun?' dediklerinde 'eeh biraz' 'belki' gibi belirsiz cümleler kuracaksın. Aşkı kızlara çok iyi yaşatabileceğini, ama tam olarak inanmadığını karşındakine aşılayabilirsin. evet mi hayır mı kesin bir cevap söyle diyeceklerdir büyük ihtimal. 'evet diyeyim o zaman' diyeceksin. erkek arkadaşların sorduğunda, onlara güveniyorsun dürüst davranacaksın 'yok lan ne inancam dıbına koyiim' diyeceksin.

    @30 iğrenç muhabbetinde bile gülümsemen çok iyi bir davranış, bunu kaybetme. ikili ilişkilerde iğrenç muhabbetine gülümseyeceksin ki karşındaki sana daha çok bağlanacak. ama toplum içinde konuşurken iğrenç muhabbet ederse 'sen diyorsun yeaa liseli' tarzına gireceksin. sen acımasızlığını erkek dostlarına göstermeyeceksin. acımasız olduğunu kolay kolay kimse anlamayacak. onlarla iyi anlaşacaksın. yalnızlık olmaz. sinsi biri olacaksın. melek yüzlü şeytan dediklerinden. melek yüzlü dediysem lafın gelişi o kadar da olmayacaksın. insanlar seni iyi biriymiş gibi görecek. mesela biriyle dalga geçiyorsunuz. biraz dalga geçtiniz ve güldünüz. sonra sen diyeceksin ki 'tamam lan oğlum yazık çocuğa bulaşmayalım'. hem karşınızdaki çocuktan açık ara fark üstünlüğünü ima edeceksin çocuğa acıyarak, hemde grubun senin dediğin ile susacağı için üzerlerinde otorite kurmuş olacaksın. bunlar işin ayrıntıları aşama 3'te sana diksiyonu öğreteceğim. diksiyon önemlidir, hem de çok!

    zayıf damgası. hımm... gerçekten normalsen boşver. zayıfsın diye gerçekten aşağılamaya çalışan olursa, 'sen göbeğine bak pekekent' gibi davranışlarla geçiştir geç. onu o dakikalık giblemeye değer biri gibi bulmadığını belirtmiş olacaksın. eğer karşındaki arkadaş çevrende sözü geçen biri ise 'yok be abi normalim işte yeaa bişeyim yok' havalarına gir. bundan sonra susacağını düşünüyorum. hala laf atmaya devam ederse 'hadi lan ordan muallak, sen ..'na bak' gibi şakayla karışık bir laf söyle. bi kaç saniye sonra hala susmazsa ki bence susar lan artık. herkesin fiziksel bir kusuru vardır. yüzünde beni var ise bunu dalga konusu edebilirsin. onu susturduktan biraz sonra dalgayı bitirirsin ve çocuk sana hafif darılmış gibiyse biraz sonra 'kızmadın bana di mi karşiim' havasında birşeyler yap. 'yok la bişey yok' diye gülebilir.

    grubunda laf kavgası var ise, arada bir katılacaksın. mesela grubunda 1-2 tane gerçekten sağlam arkadaşlık kurduğun birileri olsun. harbi kardeş gibi ol onunla. üzerinde otoriteni kuracaksın sözün geçecek ama ona pek baskı uygulamazsın. mesela ona biri laf atınca onu hafiften savunmaya geçeceksin. tarafsız kalman gerekiyorsa tarafsızmış gibi durup istediğin tarafı savunacaksın. istediğin taraf, yakın olduğun ve kazanan taraf olacak.

    seviliyorsun ama giblenmiyorsun. tamamdır hallederiz. grubun içinde arada bir espri yaptıkça veya laf kavgalarına katıldıkça yavaş yavaş giblenmeye başlanacaksın. ilk başlarda seni itenler sevmeyenler olabilir. ama sen tam olarak amacına ulaştığın zaman köpeğin olabilecek kişiler onlar. sessiz konuşmayan birisin sanırım. grubun içinde fikrini görüşünü belirtmekten çekinme. görüşün ve fikrin mantıklı ve doğru olsun.

    kız konusuna gelince. kızlar ile çıkma konusunda acemi isen, çirkin kızlar üzerinde bir kaç deney yapabiliriz he güzel kardeşim? işte şimdi o binliğin yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. çirkin dediysem, gibip kıllının birini bulma. kız ile çıkmak için bir şart koy, çıkacağız ama kimse bilmeyecek bir süre. ortalamaya yakın bir çirkin bul veya ortalama bir kızı. onu kendine köpek edeceksin. onu sadece 'kızlara nasıl yaklaşsam daha kolay lan?' hakkında fikir edinebilmek için kullanacaksın. Sevmediğin birine aşkım demek seni biraz sıkabilir bi süreden sonra. veya kız çok ısrar eder artık herkese sevgili olduğumuzu söyleyelim diye sen de kızı geçiştirmekten bıkarsın. Koy ver gitsin gibtiri bas... peşinden köpek gibi yalvaracaktır. okulda ortamda vb. seni gördüğü zaman pis pis bakacaktır veya masaya yumulup hüngür hüngür ağlayacaktır. Sana karşı olan öfkesi ve üzüntüsünü gördükçe, sen güçleneceksin. işte ben buyum bebeğim yeah.

    Hangi kızın peşinde olursan ol, o kızın peşinde olduğunu senden başka kimse bilmeyecek. O kız ile yakınlaşmalarını adım adım hesaplayacaksın düşüneceksin ve sonraki gün gerçeğe uygulayacaksın. kızlar ile çıkar ilişkilerin için çıkacaksın ilk başlarda, 'okulun en güzel kızını gibicem ben xd' havası şimdilik yok. ilerde 'okulun en güzel kızını gibsem ne olacak lan gibince ne olacak amk ahahah gibimde mi?' havasında olacaksın.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster