1. 26.
    +6 -1
    tamamdır bin. yavaş yavaş konuya girmeye başlayalım.

    aşama 2(davranışlar):

    • insanların sana karşı tutumunu belirleyen iki tane ana faktör vardır. birincisi davranışların, ikincisi fiziksel özelliklerin. insanlar her ne kadar fiziksel özelliklere daha çok önem verirmiş gibi dursalarda, bu büyük bir yalandır. %60 davranışlar, %40 fiziksel görünüş. Yalnız ekstra bir faktör daha vardır. Para... Bu faktör sende olmadığı için çok değinmeyeceğim. Para yan faktördür, zengin binlerin +%10 ile +%20 önde olmasını sağlar. Ana faktörlere dönelim.

    Davranışlar:

    Kendine güvenin var. Mantıklı düşünüyorsun. Zekisin. Akıllısın. Cool olacaksın. Boş konuşmayacaksın. Bağıra bağıra fazla gülmeyeceksin. Cool bir şekilde tebessüm edeceksin. Rahat biri olacaksın, hiç bir olayı kafana takmayacaksın. Her olayı yöneteceksin dikkatli olacaksın, hataların mümkün olduğunca düşük olacak. Ama hata yaptığın zaman umursamadan yoluna devam edeceksin. Sempatik birisin, zekice espriler yapabiliyorsun. Erkek arkadaş çevresinde farklı, kız arkadaş çevresinde farklı birisin.

    a)Erkek arkadaş çevresi:
    Öncelikle, bulunduğun ortamda havası olan ve sözü geçen bir erkek grubuna gireceksin. başta grubun en zayıf halkası olabilirsin belki, ama samimiyeti yakaladıktan sonra grubun lideri olacak niteliklere sahipsin. Samimiyeti yakalarken belki biraz sıkıntı çekebilirsin, emin ol samimi olduktan sonra her konuda işlerin kolaylaşacak. Bu acıya yaklaşık 1 hafta dayanacaksın. Bu sana bağlı olarak uzayabilir de kısalabilir de. Grubun sakin, olgun, ileri görüşlü, zeki adamısın. Ağır davranışların var. Kendine güvenin olduğu için, pis bir sırıtışa da sahipsin. Gerektiği zaman bunu kızlar üzerinde kullanacaksın. Grubun her üyesi ile aran iyi olacak. Özellikle grubun lideri ile. Gerektiği zaman espriler yapacaksın. Beyninin sadece %5'ini kullanan bir insansın. Sen dünyayı yokedecek zekaya sahipsin. Zeka açısından karamsarlığa sakın düşmeyeceksin. Kendine güvendiğin sürece, zekice espriler planlar vb. hep aklına gelecek. Grubun sağlam espri yapan adamlarından biri olacaksın. Samimiyeti yakalamadan önce insanları biraz alttan alman gerekebilir.

    Samimiyeti yakaladık. Şimdi işin çok kolay. Grup içinde sana karşı küçük otorite oyunları oynayanlar olacak. Bu her yerde olur. Seni ezmeye çalışan biri olduğu zaman, onu şaka yolluymuş gibi göstererek hafifçe çıktığı deliğe geri iktireceksin. Senin ezik olmadığını belleyen karşındaki insan, sana karşı ağır düşmanlığı yok ise bir daha sana karşı gelmeye cesaret edemeyecektir.

    b)kız arkadaş çevresi:
    bu biraz daha geç oluşan bir çevre. erkek arkadaş çevresinin gelişmesiyle doğru orantılı olarak gelişecek. sonra yazarım reserved.

    not: kişisel olarak cevaplar verdiğim için burası biraz geçikebilir.

    aşama 3'te diksiyonu ve fiziksel görünüşü anlatacağım.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster