1. 1.
    +3
    Aşama 1:

    • Tuttuğunu koparan, hırslı biri olacaksın. Sonuna kadar savaşacaksın. Başarıya olan inancın tam olacak. Arada bir inancın sarsılsa bile, birkaç saat yalnız efkarlanıp sonrasına daha güçlü olmayı bileceksin.

    • Kendine özgüvenin olacak. Ben yaparım diyeceksin. Seni öldürmeyen her acı güçlendirecek. Hem fiziksel acılar, hem duygusal acılar.

    • Aşk duygunu kontrol altına alacaksın. Aşk, sadece cinselliği kapatan bir perdedir. Bunu kuralı aklının bir köşesinde tutacaksın. Aşk eskilerden elbet gerçekti, lakin 21. yüzyılda aşk diye birşey yoktur! insanların fiziksel görünüşlerine göre aşık oldum diye feryad eden insanlar ciks kölesinden başka birşey değildir. Şimdi aşk denen o lanet süslü perdeyi kaldır bakalım. O perdeyi kendini kızlara küçük düşürüp reddedilmek için değil, karşındakini parmağında köpek gibi oynatabilmek için kullanacaksın. Karşı cins ile aranda ya cinsellik vardır, ya da arkadaşlık.

    • Cinselliğini de kontrol altına alacaksın. Otuz bir çekmeyi azaltacaksın. Haftada bir kez. Çok tahrik olup duygularını kontrol edemeyecek aşamaya gelirsen çekebilirsin. Kızlara ciks objesi olarak değil, ezik birer canlı olarak bakacaksın.

    Bu aşamayı geçerim diyor isen, aşama 2 gelecek...
    ···
   tümünü göster