/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 276.
    +11 -3
    bi gece teyzemle oturmuşuz balkonda.. teyzemin elinde her zamanki gibi şarap kadehi.bi sigara yaktı. banada tuttu anlam veremedim. sigara ve alkol bana göre değildi. teyzem niye paketinden uzatmıştı ki bana ? yok teyzecim teşekkür ederim diyip geri çevirdim. derin bi nefes aldı sigarasından...

    -anlat.
    +ne anlatayım teyze ya bildiğin gibi işte. harıl harıl çalışıyorum. şimdiden boğaziçi diye tutturdular. yaşıtlarımın hiçbiri benim gibi değil.bi görsen okuldakileri hiç kimsenin üniversite umurunda değil. herkes eğleniyor.ben napıyorum peki ? aptal aptal ders çalışıyorum. tabiki iyi bir gelecek istiyorum, çalışmak zorundayım ama sıkılıyorum teyze bunaldım artık ya.
    -ahahah canım benim nasılda biriktirmişsin. susma devam et.
    +mesela hiç erkek arkadaşım olmadı teyze.3-4 kişi benimle ilgilendi ama ben reddettim. okulda kimse hakkımda konuşsun istemedim.bi kişiden hoşlanır gibi oldum o da benden hoşlanıyodu ama onuda reddettim hemde sevdiğim bi arkadaşımdı. reddettim diye benimle bi daha konuşmadı.
    -ne yani hiç erkek arkadaşın olmadı mı ? inanmam. senin gibi güzel ve zeki bi kızın nasıl erkek arkadaşı olmaz ? ee ilgilenenler oldu diyosun. niye karşılık vermedin ?
    +bilmiyorum teyze. kimse bana etkileyici gelmedi. tuğba diye arkadaşım var bütün erkekler onun peşinde koşuyor kız tam bir salak. eteği kısacık bi görsen.ama çok güzel kız hakkını vermek lazım.
    -o kız salak olabilir ama şuanda bana yalnızlıktan dert yanan sensin o ise muhtemelen yalnız değildir.
    +ne demek istiyorsun teyze bende onun gibi mi olsaydım ? eteği kısa ve çok güzel diye onun peşinden koşan erkekler benim yanıma bile yaklaşamaz.hem öyle erkeklerin aklı fikri malum şeyde. utandırma işte beni.
    -utanacak ne var kızım..iyi tamam tamam kızma. hadi geç oldu git yat artık..

    o geceki muhabbetimiz üzerine hiç düşünmedim. saçmalamıştı benim düşünceme göre. teyzemde bi gariplik vardı. yakındır çıkar kokusu diyip uykuya daldım.
    ···
   tümünü göster