1. 1.
    +71 -7
    vajina;

    1-vajina orgazmı muhteşem bir ağrı kesicidir; partnerinize bir dahaki "baş ağrısı bahanesi"ni uydurduğunda hatırlatmanız gereken bir bilgi. orgazm, salgıladığı hormonlar nedeniyle anında tüm ağrıları dindirir.

    2-vajina kendini temizler; vajinalar kendi kendilerini temizleyebilme kabiliyetiyle yaratılmışlardır. her adet döneminden sonra hatta her ciksten sonra vajina siz farkında olmasanız bile kendini temizler.

    3-herşey g noktasında değil; kadınlara en iyi orgazmın g noktasından verildiği söylenir ama öyle değil. vajinada bir de az bilinen a noktası vardır ki, bulunduğunda 9 şiddetinde orgazm sağlanabilir. a noktası, g noktasından daha içerdedir ve daha önceki yazımda bahsettiğim "parmakla gel buraya" hareketiyle orgazm edilebilir.

    4-ne yerseniz vajinanız etkilenir; kadınların yedikleri doğrudan vajina kokuları ve tatlarıyla ilişkilidir. mesela şekerli meyveler(ananas özellikle) vajinanızın güzel kokmasını ve güzel tadının olmasını sağlar. sebzelerse tam tersi etkiye sahiptir.

    5-vajinanız açılabilir; vajina dudakları vücutta bulunduğu yerden dolayı zamanla açılarak aşağı doğru sarkacaktır. ama endişelenmeyin, bazı erkekler bunu çok ciksi bulur. bulmasa bile çok kısa süren acısız bir operasyonla bundan kurtulabilirsiniz.

    6-kadın boşalması(fışkırması) vardır; yok diyenlere inat vardır ve var olmaya da devam edecektir. daha detaylı bilgi için lütfen şu yazımı okuyun.

    7-vajina boyuna iki katına çıkabilir; bir kadın gerçekten tahrik olduğunda vajinası derinlik olarak boyuna iki katına kadar uzayabilir.

    8-ciks yapmak vajinayı sağlıklı ve genç tutar; vücudunuzdaki tüm kaslar gibi vajina kaslarınızında egzersize ihtiyacı vardır. bu da sadece ciks yoluyla olur elbette. ne kadar çok egzersiz, o kadar sağlıklı ve genç vajina.

    9-vajinanızda köpekbalığı; mikroskobik incelemeler sonucu, vajina sıvısında köpekbalıklarının ciğerlerinde de bulunan skualen maddesine rastlanmıştır. kayganlığı sağlar.

    10-vajina kaslarınız son derece güçlü; vajina kaslarınız düşündüğünüzden çok daha güçlüdür. ve ciks yaptıkça daha da güçlenir. ciks yapmıyorsanız da kegel egzersizlerini deneyebilirsiniz.

    penis;
    1-penisiniz kırılabilir; "nası ya!!!" dediğinizi duyar gibiyim. evet, penisiniz kemik olmasa da kırılabiliyor. bu sert bir sex sırasında veya uçuk bir mastürbasyon sırasında olabilir. kırılansa kıkırdak doku. ince bir acı ve kırılma sesinin akabinde, ani bir şişme ve kızarmayla penisinizin kırıldığını anlayabilirsiniz. bu olursa hemen bir doktora görünün.

    2-ereksiyon her an olabilir; bir penisin ereksiyon haline geçmesi illa ciksüel bir dürtüyle olmaz. herhangi bir an veya herhangi bir zamanda erekte olabilirsiniz.

    3-gerçek penis boyu küçüktür; erkekler genelde penis boyuyla takıntılıdır ama bilmelisiniz ki penis boyu orjinalinde küçüktür. ortalama bir penis boyu 8-11 cm arasındadır ve bu boy bile bir kadını mutlu edebilir. 15cm ve üzeri olan penisler(bkz. evli ve ciks bağımlısı bir adam) elbette kadınlar için çok daha idealdir ama çok rastlanmaz. dünya rekorunu 33cm(tamamen doğal) elinde tutan adam bir evde annesiyle yaşamaktadır.

    4-penis genetik değildir; penis boyu, şekli ve kalınlığı genetik değildir. babadan oğula geçmez. penis anne rahminde, bebeğin duruş şekillerine göre şekillenir.

    5-kimseyi kandırmayın, normal boy prezervatif alın; çoğu erkek sadece partneri öyle düşünsün diye en büyük boy prezervatif satın alır. halbuki normal boy prezervatif dünya üzerindeki erkeklerin %70'ine uygundur. ayrıca normalden büyük boy prezervatif partnerinizin vajinasına zarar verir.

    6-testis ağrısı yalanı; erkeklerin ciks yapmadığında testislerine dayanılmaz ağrılar girdiği kocaman bir yalan DEĞiLDiR. sizinle ciks yapmak istiyor diye böyle bişey uyduruyor zannetmeyin. erkekler erekte olmuş bir penis boşalmadığında ciddi testis ağrısı çekebilirler.

    7-penis boyu öyle ölçülmez; halk arasında ayakları kadardır veya elinin içinin bilmem neresiyle bilmem neresi uzunluğu kadardır diye ölçümleri unutun. tamamı yalan. illaki tutturan bikaç kişi vardır ama penis boyunun bu saçma ölçülerle hiçbir ilgisi yoktur. yani kocamaaaaan ayakları olan bir adamla penisi de öyledir diye yatağa girmeyin, bamyayla karşılaşabilirsiniz.

    8-alkol ve ereksiyon; alkol tüketimi kesinlikle ve kesinlikle ereksiyon problemlerine yol açar. özellikle alkolün alındığı ve takip eden gece.

    9-küçük hali-büyük hali; bir penisin erekte olmamış hali çok küçükse, erekte olduğunda da hala küçük bir penis olacaktır diye bir kaide yok. ya da erekte olmamış hali büyükse, erekte olunca kocaman bişey olacak diye de birşey yok. erekte olmamış hali küçücük olan penis bir ejderhaya, yine erekte olmamış hali kocaman olan bir penis bamyaya dönüşebilir.

    10-sünnet; dünyadaki erkeklerin büyük çoğunluğu sünnetsizdir. ama bilinmelidir ki, sünnetsiz olmak erken boşalma, prostat ve ereksiyon problemleri doğurur.

    umarım güzelce bilgilendirebilmişimdir. artık yorumlarınızı bekliyorum *
    ···
   tümünü göster