1. 1.
    +17 -8
    evet o günler geldi maalesef, evet geldi :(

    o efsane dediğimiz, harika olan , kendimizi bulduğumuz , onun yerine kendimizi attığımız karakterler bütünü , tek ve ilk böyle duygular içinde olduğumuz dizimizi kaybettik.

    neden mi ? dizimiz yayıldı. ee ne var bunda? liseliler, liseliler var işte.

    artık liseliler sokakta mecnuun !! Hooop diyorlar :/ eskiden biz bizeydik lan, mecnun evde tek başına takılıyodu, asosyalin tekiydi amk. sadece ismail abisi bide kaanı vardı kaan lan kaan.

    şimdi o ergenler diğer dizilerde olduğu gibi baskı yapmaya başladı :/ burak reyiz de ne yazacağını şaşırdı amk :( dizinin taku çıktı anlayacağınız.

    ilk bölümleri neydi lan öyle :/ kardeşim mecnun, ismail abim, hepsi bizden di lan , içtenlikti. şimdi de öyle ama liseliler bu diziyide etkisi altına aldı.

    şimdi ne mi yapacağız? burak reyizin facebook adresi var aratırsanız bulursunuz. oraya mesajlar yazmamız lazım, mesala son bölümde az çalıştı aklı burak reyizin liseliler le az bişe dalga geçtiler, hani yavuz abimizin takıldığı kızın okuluna gittiğinde. inş devamı gelir.

    özet: özet yok lan diziyi hakikaten benim gibi seven okur.

    iyi akşamlar binler.

    edit: başlığı burak reyizin facebook adresine özel mesaj ilettim. artık diziyi geç saate mi alırlar behzat ç gibi , yada başka birşey mi bulurlar ama ben inanıyorum ki eski bölümler gelecek.

    tekrar iyi akşamlar.
    ···
   tümünü göster