1. 1.
    +1
    biriside bendim. bugune kadar. anlatiim

    sözlük ilk kurulduğu gece reröreeree ananın amı yani. ananın amı geç onları.
    bi gun sözlük reklam aldı. dedik biz anarşistiz olmaz. şirketler bizi nasıl kullanır. nasıl yuvamızı ele geçirir sattınız bizi o.ç'ları düşünceleriyle ayrıldık başka bi yere. buraya kadar anladıysan devamı senin için beybi. unutma ilk kurulduğu gece herkes anarşistti.

    sonra sayı olarak azdık ve yalan olduk. ordaykende gözümüz kulağımız hep burdaydı. bilen bilir deli gibi saldırırdı iki tarafta birbirine. suçlamalar gırla amk. havada uçuşuyo. bir tek ortak düşman vardı, ekşi Ordaki bazı ipnelerin ben halâ anasını gibim ya neyse.
    özetle herkes bir tutam o.ç idi. sonra bu savaşlar bıkkınlık verdı, e sayıda az olunca herkes kanka oldu amk diğer incide. kimsenin anasınıda gibemiyosun. sonra koca adamlarız, değiliz ki 20 yaşında civan gibi delikanlı. eğlence bitti. iş güç sınav stress kovalıyoruz. zor yani dostum. Derken hoop yaprak dökümü başladı. yannanta olabilir. bilemicem. Çatt çuttt, o bu şu derken bi gün bi baktım site yok. sözlük komple uçmuş amk. velhasıl kelam ananın dıbına dolan misali, zütüm zütüm yuvaya döndüm ben. yazmadım ama hep izledim okudum burdaydım yani. kısmet bugüneymiş köftelerde şimdi pişer.

    bundan mütevellit sevgili dostum, eski yazarlar nerde, burası eskiden güzeldi, artık o tadı alamıyorum gibilerinden düşünceleri olanların ve bütün liseleri pire yorgan misali harcayan yannan beyinlerin ardahandan karsa anasını gibiim. evet ardahan kars arası. soğukta gibicem ananızı.

    derken şirketlerin ne kadar önemli olduğunu ve, ya onların bizi giberek hayatta kaldığını ya da bizim onları kullanarak yükseldiğimizi gördüm. beyaz ışıkta gördüm onu sonra anlatıcam. Misal şu anda 1 firma ile sponsorluk anlaşması peşindeyim. yani alırsam analarını gibmiş olmucam, iki tarafta kazanmış olacak. bak gördün mü onlarında işine geldi benimde.
    ama bu mantığı o tayfaya anlatamadık amk. gözleri dönmüştü anarşistlikten. ki bence onuda 20-24 yaş arasındayken yanlış anlamıştık ya neyse hiç girmiyorum bile oraya. anarşistliğe nerden geldik dicen, ilk kurulduğu geceyi hatırla kevaşe.
    sonra bu yavşaklara dedim ki ben, lan adama bakın, bi şekilde ekmeğini yiyor burdan. şimdi sana gelse bi firma, deseki al lan bu sana 500 milyon dolar canlı para. sabah 9 akşam 5 gelcen gitcen şirkete. atıyorum şirkette reklam şirketi olsun. yazı yazcan fax çekeceksin dese yapmaz mısın kevaşe?

    giberler.
    o yapmayanı giberler.
    o şirketin adamı olursun.
    bitti.

    e nerde kaldı anarşi.
    yannanı yering stayla.

    ama dinletemedim gib kafalılara. şimdi kim bilir nerde kime hizmet ediyorlardır. sonuç olarak kürkçü tilki misali

    merhaba, tutgibi yan çek
    ···
   tümünü göster