1. 76.
    +3
    özet : beyler caps yok..

    detay :
    inciye çok girmese de birilerine ciddi girecek eylem olmuştur, zira ilgili interet sitesi (bkz: zaytung) gelir elde eden (faturalı) ve yanılmıyorsam radikal gazetesi çalışanlarından birisine ait olan bir yapı. ilgili arkadaşlar yakında bilisim suçları" konferanslarında "züte giren şemsiye açılır mı" sorusunun yanıtını arayacaklar. zira ilgili internet sitesi sahiplerinin isteği dışında bir veri / yapı değiştirme durumu gündemde (eyvah , eyvah) yedeklerini buradan alsınlar demekte zütü kurtarmaya yetmeyecek.

    benzer bir olay zamanında kendisini hacker zanneden "tamer şahin" lameri olayında yaşandığında da aynılarını söylemiş sonrasında da biz demiştik olduk ama du bakalım.

    kaldı ki, anarşist bir yapılanma olarak başlayan veya bu titre sonradan sahip olan "inci" vandalizmin yuvası olma hususunda seri adımlar atmaktadır, sanırım bu hususta benimle aynı rahatsızlığı yaşayan arkadaşlarda bulunmaktadır.

    çok zekice ve güldüren eylemlere imza atan "inci" iş bu entry kaleme alındığı tarihte twitter.com/gunesatacan adresine de "sözde organize bir saldırı" düzenleyerek kendi beyanına göre 19 yaşında bir kızdan ayar üzerine de ayar almıştır.

    "inci" esasında kendisine destek verecek tüm kaleleri teker teker ve amaçsızca kaybetmektedir, "inci dediğim sensin benim lan.!"

    lafın özü, zaytung faciasını inci'nin sahiplenmesi gibi bir dallamalaık olmamalı aksine inci bu noktada desteklemediğini belirten bir açıklamayı yapmalıdır.

    özetein özeti : adamın zütünden kan alırlar kamil, vuvuzella da yaşamıyoruz...
    ···
   tümünü göster