1. 226.
    +31 -1
    şaka bi yana bilader. sen üçüküncü falan bi gibim değilsin aslında, sözlüğe yeni gelmiş fakat rant elde etmek için üçüküncüydüm ben sözünü cümle aralarına sıkıştıran huur çocuğunun tekisin. sana bu eziklikle hiç kimse bakmaz burda merak etme. neymiş efendim, yazdığım bi yazıyı gören amlının teki mesaj attı senle ilgileniyorum direk dedi.

    hassgibtiriniz ordan efenim, hasgibtiriniz. neymiş babası avukatmış hemide ünlü avukatmış. kızın arabası cartı curtu varmış 3. buluşmada buna kaydıracakmış üstüne üstlük evliymiş bu huur çocuğu arada taylanda gidiyomuş am için falan.

    senin hayal gücünden bi gibim olmaz zütoğlanı. ha diyelim bi şekilde bu anlattıkların doğru..

    o zaman sen karını aldatıyor ve o dünyadaki herşeyden çok sevdiğin kızının gözüne rahat ve içtenlikle baka biliyorsan, 3 kuruşluk adam değilsindir sen huur çocuğu. insan sevip evlendiği birini aldatır mı lan kahpe torunu söyle? karın bunu yapsaydı, az kafanı çalıştır ve düşün. sen evden her çıktığında karın 3-5 erkek toplayıp grup yapsaydı nasıl olurdu bi düşün?

    bu her akşam izlediğiniz entrika yüklü türk dizileri bozuyor sizin ahlakınızı, aklınızı zaten huur çocukları. git yat hadi geç oldu dıbınakoduum akşam 8 de mesain var. gibtir git şimdi oç
    ···
   tümünü göster