1. 326.
    +7 -3
    dün arkadaşımın zoruyla izlediğim yannan gibi film. neden mi? şöyle ki..

    • filmin daha başında gib gibi efektlerle yapılmış tak gibi bi kartal görünmekte. daha ilk dakikadan efektlerin çok çok kötü olduğunu tahmin etmek hiç zor değil..

    • efektleri boşverdik senaryoya yüklendik ama senaryo yok. diyaloglar komedi sanki (bu macarlar da bi gelmedi ya) arog izliyordum. aklıma geldikçe gülüyorum.

    • tv izleyicisine yıllarca tv izlettiren diziler ve yeşilçamdan bu yana ajitasyon dolu yapımlar her zaman iş yapmıştır.bu sefer 'gaz' bir film yapalım demişler fakat olmamıştır. sonuçta ajitasyon için herkes her karede ağlamaktaykn bahsettiğimiz 'gaz' filmde de herkes her karede bağırmaktadır.. kafam gibildi amna kodumun çocuğu müziği bi kes ordan edirneden halktan iki diyalg koy ne bu dıbına koyim.. adamlar yazın orta yerinde pazarda lahana satıyorlardı yıl 1453 bak!

    • hangi salonda giderseniz gidin ağır bir cemaat yalakası kesim görebilirsiniz ki aralarındaki diyaloglar sizi yaşadığınıza pişman eder(ben en son 1998 senesinde sinemaya gelmiştim o zaman da -sürgün- filmi vard) bu anası gibik yalaka huur çocukları zamannda bu film için gelirken 14 yl sonra bu film için gelmiştir. neyse..

    • filme geri dönersek başından sonuna kadar çok ama çok salakça bi film olmuştur. yahu daha filmdeki ilk savaş sahnesi ilk aksiyon ,rumeli hisarndan bir top atılıp gemi batırılacak o nasıl emir vermektir o nasıl gemi batırmadır be dıbına koduklarım sanki commodore 64 oynuyoruz ya sinirim kaydı bak.

    • filmdeki tek hoşuma giden şey sesler olmuştur müzikler demiyorum ama bak ses. kılıç sesleri iyiydi..ama bu istanbul için yetmez be gülüm:(
    ···
   tümünü göster