1. 26.
    +1 -1
    galatasarayliyim, fakat objektif bir adamim ve cidden yaziyorum.

    kadin basketbolda ustunlugunuz var, dogru, zira bizim turk rotasyonumuz cok zayif. dun hakem destekli yendiniz ama hakem olmasaydi da yenerdiniz, cunku daha iyisiniz. tebrikler cidden.

    erkek basketbolda ustunlugunuz yok, kennermal gibi serefsizler var. yoneticilerinize devre arasinda "merak etmeyin, her sey kontrol altinda" diyen hakemler var. onceki yil final serisinde en kritik anlarda icine etti macin sizin lehinize. kabul et etme, oyle.

    peki basketbolda sponsorunuz kim? ulker. hani su cemaat feneri ele geciriyor diye teraneler uydurup da kicini yaladiginiz ulker. madem cemaati istemiyorsunuz, niye ulkerle anlasmanizi iptal etmiyorsunuz? 200 milyon dolarlik yeri size bedava yapan sirket yani. ama butun bunlar amerikan oyunu tabii. hahahah

    futbolda zaten gibecisiniz. bitti. rekabet yok, gibeci pislikler ile gibe yapmayanlar ayni kefede olamazlar. benim icin galatasaray- gibebahce rekabeti galatasaray - siirt koy hizmetleri rekabetinden degersiz, ozellikle de bu kadar kivirmanizdan sonra.

    kaldi ki, licktv(sizin kicinizi lick yani) muhabirlerinden aldiginiz kadrolar olmayinca angut'unuz hemen guc dengelerinden gibayet etmeye basladi. verilmeyen goller mi, dort ay sakatlandigi pozisyona sari kart vermeler mi, sahada 90 dakikada dort kirmizi kart alacak adamin sariyla gecistirilmeleri mi vs. vs. , yani futbolda ustunluk yok, mafya ve gibe var. zaten 90 dakika mahkum oynayip 2 atakta 2 gol atiyorsunuz genelde ama o sans ve sizin yaninizda, ona lafim yok.

    kabul edin etmeyin aci gercekler bu, istediginiz kadar eksileyin.
    ···
   tümünü göster