1. 51.
    +3
    @1'e katilmiyorum bircok yerde...

    - her seyden once powergamer olmayin. potion ic, enchant et, ettiginle yeni potion yapip yeni yaptiginla enchant et vs.vs. oyun ulan bu, abartmayin. madalya almayacaksiniz. roleplay oyunu, roleplay yapin.

    - master'da oynayin oyunu. en zoru neyse onda iste. oyun standart zorlugunda 0-6 yas grubu icin.

    - training yapmayin. asla. kendiniz yavas yavas ilerleyin, sonucta 50. level'a geleseye kadar cogu kotu amca da sizinle birlikte gucleniyor. bu sefer enchanting ve smithing ile 5 level atladiginda senin icin cok fark olmayabilirken adamlar yeni bir power attack veya yeni bir buyu yapabilecek kadar guclu oluyorlar ve sizi rencide ediyorlar.

    - bu sebepten dolayi bir skille abanmayin, dogal bir sekilde gelisin. zaten en cok kullandiklarinizda sivrileceksiniz. arada bir istediklerinizde ekstradan 2-3 puan alin isterseniz ama 10 puan oturup kasmayin.

    - tekrar yazayim: karakterinizi power gaming degil roleplaying icin kurun. yani buyucu ile thieves guild gorevlerini yapmayin seviye - item alacammm diye, cok merak ediyorsaniz bir tane hirsiz karakteri yapin onunla alin gorevleri.

    - enchanting cok guclu o kesin ama ozellikle mageler icin hayvanilesiyor, isin tadini kaciriyor. 250 mana isteyen buyuyu bedava (0 manaya) yapabiliyorsunuz, boylece yildirim taramali tufegi moduna geciyorsunuz, oyun bitiyor zevk olarak. enchanting her elder scrolls'ta oldugu gibi ucmus kisacasi.

    - shoutlari kullanin ama stratejinizi onlarin ustune kurmayin, cunku yavas sarj ediyorlar. en faydali shout ilk aldiginiz unrelenting force, digerleri bazi durumlarda faydali, cogu zaman gereksiz. marked for death en iyi ikincisi.

    - ejderhalar ile sevisirken ilk baslarda arkasina saklanabileceginiz yerlerde savasin mumkunse. okcu iseniz her zaman, savasci iseniz oyunun ortalarindan sonra, buyucu iseniz enchanting'de cosunca zaten cok kolaylasiyorlar (geri zekali bethesda, halbuki adamin gotunden kan alacak sekilde, ancak 10 dakika pur dikkat savasarak oldurulebilecek kadar guclu yapsaydin gercekten efsane olurdu. aptallar.).

    - speech onemli ama mal satarken degil (Zaten tak gibi paraniz olacak), bazi gorevlerde iknayi kullanabilmek icin onemli. kasmayin sattikca kendisi gelisir, perk koymaya dahi gerek yok.

    - buyuculer icin conjuration inanilmaz guclu. bir dremora lord (bence en iyi summon) ile 10 tane thunderboltun verecegi zarardan fazlasini verebilirsiniz. mumkun oldugunca cabuk frost atronach'a gecin.

    - destruction icin lightning en duzu, kim dayaniyor derdi yok, bas gec.

    - alteration ilerleyince inanilmaz gucleniyor. paralyze ile kizin ickisine ilac katan nuri alco moduna geciyorsunuz.

    - illusion gereksiz ne yazik ki, halbuki cok guzel olabilirdi.

    - lockpicking icin hic perk vs. harcamayin, mini game'in mantigini anlayinca en kotu kilit 3-4 lock aliyor zaten.

    - block cok cok guclu bir skill, sizi olumsuz yapiyor neredeyse. kiyafetleri resist magic ile enchant edip kalkana da block %40 more dediginizde t-1000 gibi oluyorsunuz zaten amk.

    - heavy armor buyuculer icin daha iyi (Tam tersi olmasi lazimken), yakina girecekseniz light armori secin, staminanizi gibip atmasin uzun sure.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster