1. 1.
    +61 -4
    sürekli çok zayıfsın kilo al biraz laflarından bıkan panpalarım bu hizmetim sizin için. çünkü aynı durumu bende yaşadım halende yaşıyorum. son 2 ayda 6 kilo almış biri olarak( alkol sigara kullandığım halde (edit: sigarayı 1 mayıs 2012 de bıraktım o günden beri tek dal içmedim.)) size tarifi veriyorum hemen.

    öncelikle iştahınızı açmanız lazım bunu nasıl yapacağız. sigara içiyosak kahvaltıdan önce sigara içmiyoruz. aç karnına sigara içmiyoruz bunu aklınızdan çıkarmayın. aynı şekilde su da dahil bu konuya aç karnına su içmeyin. yemekten önce su içmeyin.

    yemek yeme ile problemi olmayan arkadaşlar yani her yemeği fazlasıyla yiyebiliyorum. sofrada en çok ben oturuyorum ama kilo alamıyorum diyen arkadaşlar bi doktora görünmeliler kurt problemleri olabilir. ben bu gruptan değilim bu grup nasıl kilo alır bilemiyorum üzgünüm.

    gelelim benim gruba, iştahı olmayan kahvaltıda 1 dilim ekmekle doyan , bazen yemek yemeyi bile unutan panpalar. size tarifi birazdan söliyeceğim. öncelikle bu tarif aşırı zayıf insanlar içindir. yani burda 1.80 boyu 70 kilosu olan adamlar kendine zayıfım demesin.

    gelelim tarife, şimdi panpalar doğruca aile hekiminize gidip size vereceğim ilaçları yazdırıyorsunuz. ( ben ilaç mümessili değilim amacım reklam yapmak değil bu ilaçlar bana iyi geldi o yüzden söylüyorum) ilaçlar şunlar; sipraktin şurup. gyneferon hap, nerox b12 hap. sabah akşam yemekten sonra içiyoruz yutuyoruz bunları. haplar vitamin hapı. şurupta iştah açıcı bir şurup beyler. (edit: bu yazdığım 2 hapın kilo almaya bi katkısı pek yok en önemlisi şurup burda fiyatı da en son 4buçuk lira felandı. çok hap önermişsin demeyin diye editliyorum, hapları kullanmasanız da olur ben hapları bırakalı çok oldu.)

    gelelim neleri yememiz gerektiğine; kahvaltıda en az 2 yumurta beyazı yemeye çalışın panpalar. ekmeği kızartırsanız kalorisi düşer, kızartmayın taze ekmek alın mümkünse. kilo almada en büyük etken daha fazla yemektir. ne kadar zorlarsanız kendinizi mideniz o kadar genişler. en başlarda zor olacak ama zorlamaya çalışın beyler. bu arada süte de abanmayı unutmayın pc başında otururken çay kahve içmek yerine bol bol süt için. ama öğünlerden önce ve aç karnına içmeyin tabi. ( dikkat gerektiren veya önemli bir işiniz olursa süte çok abanmayın fazla, uyku yapıyor.)

    gelelim öğünlerden sonra yenmesi gerekenlere. bu arada 3 öğün yemek yiyin. bi de akşam yatmadan yiyin. her öğünden sonra pc de otururken yanınıza çerez alın, kuruyemiş alın,cevizli fındıklı bademli sucuklar alın, pestil alın yiyin. bunlar tuzludur insanı bi süre sonra bıktırır. her akşam yiyip bıkmayın. şimdi gelelim asıl önemli noktaya. grissini alın marketten. evet yanlış duymadınız şu zayıflamak için öğünlerde yenen grissini varya evet onu öğünlerden sonra yiyoruz. pc de otuturken. bu grissini tatsız tuzsuz bişi olduğu için sizi susatmaz , karnınız tıka basa dolu olsa bile mideye gidecek yolu bulur. canınız hiç bişe istemese bile grissini yiyebilirsiniz.

    beslenme ve ilaçlar bu şekilde panpalar. gelelim spora. benim spor salonuna gidecek imkanım yok diyorsanız eve 2 dambıl alın. 5er kiloluk ben öyle yaptım.(5 kiloluk aldığıma sonradan pişman oldum ilk defa alıyosanız ağırlık eklemeli alın. 5 kilo çok hafif geliyor 1-2 ay sonra.) şimdi program şöyle;

    pazar-bacak
    pazartesi-göğüs on kol
    salı- mekik
    çarşamba-omuz arka kol
    perşembe-bacak
    cuma-göğüs ön kol.
    cumartesi-omuz arka kol

    şu ısınma;
    http://www.uzmantv.com/vu...nce-nasil-isinmak-gerekir

    şunlarda dambıl hareketleri;
    http://www.bodyforumtr.co...ell-ile-al-ma-t13409.html

    iki günde bir 5 dakika da şu programı uygularsanız six pack da çıkarırsınız.
    http://www.youtube.com/watch?v=RY-N3qsDVlo

    bu hareketlere birden abanırsanız yarağı yersiniz önce düşük setlerle yapın. hele ki bacak antremanında ertesi gün ayağa kalkamayabilirsiniz fena acır. alıştırın kendinizi önce.

    45 dakkadan fazla spor yapmayın. çünkü çok zayıfız. kilo verip kas yapmak istemiyoruz. kilo almaya çalışıyoruz. ayrıca evinizde tartı yoksa mutlaka edinin. kilo almaya başladığınızı görünce motivasyonunuz yükselecektir kolay gelsin şimdiden.

    edit: başlığı açalı bir yıl olmuş toplamda 11 kilo aldım. motivasyon çok öenmli kilo almada beyler. yaz dönemi gelmeden mümkün olduğunca zorlayın kendinizi yemek yemeye. çünkü yazın çok zor kilo alınıyor. 3 4 aylık dönemde nerdeyse hiç kilo alamadım. bazen kilo kaybım bile oldu ama yılmadım hala spora beslenmeye dikkat ediyorum. hedefim 10 kilo daha almak.

    edit 2: son editimden bu yana 5 ay geçti, 5 aylık sürede kendimi çok zorladım kilo aldıkça, tekrar almak iyice zorlaşıyor çünkü her defasında daha fazla kalori ihtiyacı doğuyor. bu 5 aylık süreçte 3 kilo daha aldım. sipraktini sürekli içmiyorum bazen 1 ay içiyorum bazen 1 ay içmiyorum bazense aklıma geldiğinde içiyorum düzensizim yani. ama spora ve beslenmeme dikkat ediyorum boşladığım an zayıflamaya başlarım motivasyon önemli panpalar. toplam aldığım kilo 14 şuan.
    ···
   tümünü göster