1. 1.
    +40 -8
    biz de o yollardan geçtik... ergenlik dönemi insan bi çirkinleşiyor doğrudur fakat kalıcı birşey değildir merak etmeyin..

    yazacağım maddeleri uygulayın yeter

    1-adam gibi bir erkek kuaförüne gidin... adama diyin ki şu tipimi bir kurtar..o adamın işi bu zaten.. güzel bi saç şekli yapacaktır.. bıyığınızı da kestirin zaten o bıyık değildir tüydür amk.. kesin gitsin

    2-güzel hafif kokulu bir parfüm alın.. nasıl bi koku olduğu önemli değil yeter ki ter daşşak kokmayın amk... ama ağır koku da sürüp milleti rahatsız etmeyin..

    3-kıyafetleriniz temiz olacak... artık yaşınız 14 ve üzeri.. temiz uyumlu ve hatta marka giyinmeye önem gösterin.. kazağınızda veya pantolonunuzda en ufak sökükte bile ya gidin tamir ettirin ya da atın çöpe yenisini alın

    4-gözlük kullanıyor iseniz gözlük seçiminize dikkat edin veya gidin lens alın... lensinizi göz doktorunuzdan alın.. gidip göz numaralarını alıp gözlükçüye verip sipariş vermeyin... 'bu yaşta lens kullanma' diyen doktorları da gibtir edin... temiz olduğunuz sürece yaşın önemi yok..

    5-sivilcelerinizi yok edin... kükürtlü sabun kullanırdım ben 1 yıkamada bile bütün sivilceler kururdu... kozmetikçilerde veya eczanelerde bulabilirsiniz zor bulunan bişe değil.. hergün yıkayın farkı görürsünüz..

    6-ağzınız asla pis kokmamalı... ben hergün olips nane alıp giderdim okula.. adım olipsçi çocuk olmuştu amk..siz alın bi olips nane iyi gelir..

    7-diş temizliğine önem verin.. gidin dişçiye 50 liraydı galiba bi bemizlesin beyazlatsın... sonra hergün okula gitmeden fırçalayın..

    8-abur cubur yemeyin.. yoksa üniye geçince göbekli göbekli dolaşırsınız.. hoş değil yani...

    9-ders çalışın... öss ddiğin illet çok zor bişe değil üni dersleriin yanında çok hafif kalıo...

    şimdi exit'a basarak uzaklaşın inciden.. istemiyoruz sizi burda amk çocukları...

    özet:paraya kıyın amk
    ···
   tümünü göster