1. 1.
    0
    Türkiye’nin uzun ve kısa vade borçları 240 milyar dolar oldu!
    iyi…
    -
    Kamuya ait araç sayısında, Japonya, ingiltere, Almanya ve Fransa’yı 10 kat geçtik! Onlarda bu sayı 9 – 12 bin araç iken bizde 87 bin taşıt var!
    iyi…
    -
    2B arazilerinin satışında CHP, AKP’nin önüne geçip yasa teklifi hazırladı!
    iyi…
    -
    Dersim konusunda şaşkınlığı topaca dönen CHP ‘‘toprakları geri verin’’ dedi (ağalara tabi)!
    iyi…
    -
    istiklal mahkemelerinin Birinci Dünya Harbi ve Kurtuluş Savaşı’nda sayıları 36.000 i bulan asker kaçakları için kurulduğundan haberi olmayan bir aymaz da ‘‘bir de onlar araştırılsın’’ dedi!
    iyi…
    -
    Rusya ve Suriye Füze kalkanına karşı kendi füzelerini bize doğru da konuşlandıracaklarını açıkladılar!
    iyi…
    -
    iran ilk olarak Türkiye’deki Füze kalkanını vuracağını açıkladı!
    iyi…
    -
    PKK Suriye’deki mevcut rejimi desteklediğini açıklayarak Urfa’nın 4 – 5 km güneyinde sınıra yakın bir yerde yeni bir kamp kurdu!
    iyi…
    -
    Tokinin Ankara incek ‘te yaptığı süper lüks konutların büyük bir kısmını AKP, CHP, MHP milletvekilleriyle yüksek yargı organı mensupları ve eski Genelkurmay başkanları ve kuvvet komutanları paylaştı!
    iyi…
    -
    Çukurca baskınından sonra operasyon yapılan kazan vadisinde Türkler hangi silahları kullandı diye AB parlamentosundan 7 kişilik bir heyet üç gün araştırma yaptı!
    iyi…
    -
    Ayranları yok içmeye Arap Birliği; Suriye’ye ambargo koymak için toplandı. ‘‘Demokrasi var mı? Yok mu Suriye’de? ’’ Bu toplantıda belki Arap değil ama! ABD yörüngeli Türkiye Hükümeti’nin Dışişleri Bakanı da katıldı! iyi…
    -
    Peki, zayıf kime? Tüm bu olup bitenlere, kimi algı düşüklüğünden kimi sünepelikten kimi ise korkudan bön bön bakan kim varsa, hepsine…
    Bu konularda toprak mümbit vesselam…
    -
    300 milyara yaklaşan dış borca da canınız fazla sıkılmasın. Sonunda yurt savunması da bedelli ve dövizli adı altında satıldıktan sonra, bir umudumuz var mı diye sorarsanız!
    Var!
    -
    Rusya ve Suriye’nin füzelerini bize çevirmesi ile, iran’ın ilk önce Türkiye’yi vururuz demesi; ekonomik bir çözümdür.
    -
    Sözlerinde dururlar da ateşlenecekleri füzeler nereleri vurursa, oralardan toplayacağımız tonlarca demir, çelik ve şarapnel parçasını satar, milli bütçenin belini doğrulturuz.
    -
    Endişeniz boşuna, ahali çare tükendi sanmasın…

    Osman PAMUKOĞLU
    -
    Hak ve Eşitlik Partisi
    -
    Genel Başkanı
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster