1. 1.
    +5
    nasıl ya? şakirtlerin bu rezilliği ile ilgili başlık açılmamış mı?

    iyi bakın şimdi nasıl alayının ipliğine sur üfürüyorum:

    Önce şunları baştan sona izleyin.

    http://alkislarlayasiyoru...lat-arif-annesini-dovuyor
    http://alkislarlayasiyoru...t-arif-ve-annesinin-drami

    Şimdi aşağıda yazan şeyleri iyi okuyun. Onu da onaylayan, onu da hak kabul eden adamlar, yukarıdaki videoyu çeken aynı adamlar.

    Safvan bin Süleym radiyallahu anh anlatıyor:

    Biz: "Ey Allah'ın Resulü! mü'min korkak olur mu?" dedik, "Evet!" buyurdular.
    "Peki, cimri olur mu?" dedik, yine: "Evet!" buyurdular.
    Biz yine: "Peki yalancı olur mu?" diye sorduk. Bu sefer: "Hayır! buyurdular." (Muvatta)

    Demek yalan; korkaklık ve cimrilik gibi izzet-i nefs sahibi her ferdin tenezzül etmediği rezil hasletlerden daha aşağı ve edna bir derecededir ki Müslüman bir şahsın katiyen tenezzül edemeyeceği bir şeydir.

    Yeter artık yeter. dürüstlüğü, doğruluğu herkesten çok savunuyorsunuz ama sizin yapmadığınız düzenbazlık yok. çıkın söyleyin, dürüst olun iki dakika. "aslında biz de inanmıyoruz, derinlerde biryerde biz de emin olmadığımızı biliyoruz ama yalanlarla kendimizi ve sizi uyutmak, çok büyük çıkar sağlıyor." diyin.

    Şerefsizler, haysiyetsizler, arı namusu olmayan dalkavuklar ordusu, köşeye sıkışınca kızıl kızıl boynuzları görünenler sizlersiniz, rant için masumları kandıranlar sizlersiniz, allah adına yapılan bu kötülükleri hak görüp, nasıl olsa milleti kurtarmakla meshul olduğunuzu düşünecek kadar kendisinin yüceliğine kafayı takmış kibirliler sizlersiniz.

    din olgusu var olmasa, iyi insanlar iyi işler, kötü insanlar da kötü işler yaparlar. iyi insanlara kötü işler yaptırmak istiyorsan, din kurumuna başvuracaksın.
    ···
   tümünü göster