1. 1.
    +16 -1
    evet binler itiraf edelim ki çok fazla iğrenç yönümüz var. bunlardan birisi de tutkunu oldugumuz ossuruk kokusu. osurmak için en güzel yerlerden biri de yatagımız. kışın soğuk yataklarımıza girince midemiz anında gaz yapar ve gecenin en güzel anları başlar. osuruk şöleni!..
    çıkardıgımız gazdan en iyi şekilde faydalanmak için yorganı iyice örtüp etrafından hava sızdırmayacak şekilde yataga yayıyoruz. tabi aynı zamanda da yorganın altındayız.
    Güzelce gazı saldıktan takribi bi 3-5 saniye sonra ayaklarımızla yorganın ayakucu tarafını birkaç sefer havaya kaldırıp indiriyoruz. Bu sayede odanın içindeki temiz hava yorganın içine girecek ve oluşacak basınçla birlikte yorganın içindeki hava yukarı yani suratınıza doğru gelecek. işte tam bu anda yemekten sonraki ilk sigaranızı içermiş gibi derin bir nefes çekecek, beyninizde oluşan uyuşmayla anlatımına şukuların şelale olacağı rüyalar göreceksiniz.

    anlatımın hareketli resimden oluşan görselini görüntülemek için tıklayın: http://q.gs/1097136/osuralimberabergif

    başlıkta akıl almaz yenilik. sizlerle süpper bir duvarkağıdı paylaşıyorum. buyrun binler: http://www.incicaps.com/v-fo30589.png
    ···
   tümünü göster