1. 1.
    +1
    bak canım kardeşim.

    uzun zamandır senin entrylerini takip ediyorum, öyle değersiz, öyle hiçbir espri-bilgi-enstantane içermeyen boş şeyler yazıyorsun ki senin yüzünden uykularım kaçıyor, acaba ne saçmaladı lan bu huur çocugu diye meraklanıyorum.

    lan bin, senin yüzünden 2 gündür uyumuyorum, ne zaman online olacak ne saçmalayacak, ne küfür etsem, ne laf soksam, ben bunu ne yapsam diye kendimi yedim bitirdim. günde 25 tane 3ü1arada, 2 pakette sigara içiyorum, hepsi senin yüzünden.

    amk cocugu, vizeler taktan senin yüzünden. lan değersiz şerefsiz, senin yüzünden 15 gündür duş alamıyorum lan. kokumdan iğreniyorum, sokağa sigara almaya çıkamıyorum lan. sen ne çeşit bir huur çocugusun bilader. sen ne gibim ne menem, kelimeler kifayetsiz lan... türk dil kurumu senin için sıfat üretmekte zorlanmış lan.

    bak oğlum, bu şekilde gidersen, bulacağım seni. ne yapacagım ne edecegim bulacagım, ve ağzına sıçacağım.

    hadi selametle..

    bak kardeşim.
    bana bosnalı deli mehmet derler. akrabalarımın çoğu türkiye'de. savaş zamanında hepsi oraya kaçtı. ama ben gitmedim. neden mi? çünkü burada kalan bosnalı müslüman kardeşlerimize sırplar eziyet etmesin diye. çok şükür atlattık o günleri. şimdi ortalık sakin. biz de diğer direnişçi arkadaşlarla 'inci'de takılıp kafamızı dağıtmaya çalışıyoruz. yalnız günlerdir huzurumuzu kaçıran bir şey var. "senin açtığın, bir gibime benzemeyen, faşist başlıklar!!" eğer buna devam edersen, türkiye'deki akrabalarıma bir kaç günlük ziyarette bulunacağım. ıp numarandan evini buldum. benim akrabaların bir sokak yukarısında oturuyormuşsun. hazır gelmişken sana da bir uğrayayım diyorum. bosnalı deli mehmet lakabını nasıl aldığımı sana anlatayım huur çocuğu. arkadaşların da selamı var. 5 gün içinde türkiye'deyim. görüşürüz.

    bak aslanım,bak koçum, canım kardeşim ben 4 yıllık berberim.her gün akşama kadar çalışıp milletin ağız kokusunu çekiyorum. işten gelince neşem yerine gelsin diye sözlüğe bi bakıverim dedim. fakat açtığımda karşıma senin açtığın başlık çıktı şuan da sinirden klavyeyi parçalayıp 4 yaşındaki çocuğumu dövdüm, çocuk şimdi zırzır ağlıyor bütün bu olanların sebebi sensin, şimdi sana önerim bu sözlükten gibtir olup gitmen ve bi daha karşıma çıkmaman aksi takdirde seni tavukla yan yanan koyup grup ciks yaparım ortaya çıkan horozu da dıbına sokarım. anladın mı beni?

    buraya bak asker!!

    ben 78. alay hava indirme'den emekli kurmay albay gökay havana. 1974 kıbrıs harekatı'nda rahmetli ecevit ayşe tatile çıktı dedikten dakikalar sonra ben ve birliğim beş parmak dağlarının eteklerinde cirit atıyorduk. bunları neden mi anlatıyorum? çünkü o birlikteki askerlerim vatanları için herşeyi göze aldılar hatta ölümü bile! peki sen napıyorsun? burada gibim-sonic başlıklar açıp anan zaa xd diyerek zaman öldürüyorsun. eminim ki sen askerliği yapmamak için universitede okuyanlardansındır. şu an sinirden evde 1974'de kullandığım paraşütümü sırtıma taktım. eğer bu tarz başlıkları açmaya devam edersen rahşan hanım'dan icazet alır ve ananı tatile çıkarırım!!
    teşekkürler...

    bak kardeşim;

    ben senin ara sıra tv'de ağzının sularını akıtarak izlediğin biriyim. uyuşturu bağımlılığım yüzünden bir süre işime ara vermek zorunda kaldım son bir yıldım iyi durumdayım.. sık sık inci sözlük okurluğu yaptım bir ara bende mi yazsam dedim kendi kendime ve kendimi burada buldum..

    ara sıra burda insanlara yardım etmeye çalışıyorum, ama ne zaman bir başlığın altından sen çıksan şurdan sonrasını okumadım ve direk ananı şöyle yaptım gibisinden cümlelerini okuyunca o an geriliyorum, kendime engel olamayıp sinirleniyorum ve inan annene küfür ediyorum.

    yaptırma bana bunu, ben kimsenin annesine küfür etmek istemiyorum tek amacım biraz gülüp eğlenmek bana bunu çok görme, senden rica ediyorum bana bunu çok görme. yok yapmazsan tutup seni bıçaklattırmayacağım ya da farklı birşey yapmayacağım ama evet annene küfür edip sinirleneceğim. bunu istemiyorum sende bunu yapmamam için bana yardımcı ol..
    saygılarımla.

    bak kardeşim
    ben 21 yaşında üniversite öğrencisi bir gencim. bugün okula gitmedim. babamın dolabında sakladığı 24 yıllık viskiyi inanırmısın tamamen bitirdim. sarhoşmusun diye soracak olursan sana vereceğim yanıt hayırdır. neden mi? okula gitmeden 2 tek atayım diye oturdum bilgisayarın başına ve senin gibik başlıklarını gördüm. gördükçe gözlerim karardı. nutkum tutuldu. viski fayda etmez oldu.
    resmen içtiğim şey kafamda bir etki oluşturmuyordu. kusmama rağmen hala kafam güzel değil.
    sürekli seni takip ediyorum. seni izliyorum. klavyede gezinen o 31 çekmekten parçalanmış parmaklarını düşünüp düşündükçe o parmaklarını yerinden söküp zütüne sokmak istiyorum ve nihat doğan dinliyorum
    açma öyle başlıklar. açma. açma geçmişini giberim giber, geçmişini gibmekle kalmaz züt deliğini paramparça edip sıçamaz hale getirir geleceğini de karartırım..
    at yannanı seni..

    bak bilader ben zamanında 200milyarlık iş batırdıktan sonra taksicilik yapmış kendi halimde bi adamım gece vardiyasına çıkardım o yüzden sabahlarım hep boştu bende bu zamanı incide geçirmeye karar verdim gerçekten gülüyor, eğleniyor ve zaman geçiriyodum taa ki o güne kadar o gün sol frame de gerçekten çok saçma bi başlık gördüm sırf kim bu züt lalesi diye bakmak için açtım ve karşıma sen çıktın bu olay bende bi saplantı haline geldi seni takip ettikçe gördümki ne kadar dalyaraklık varsa hepsi sende. seni takip etmekten taksiye çıkamadım ve bu yüzden aracı bana kiralamıyolar artık işsiz ve parasız kaldım dolapta sadece 24 tane kırmızı tuborg var yemek için bugün iki tanesini yedim bile. diceksin ki bunları bana niye anlatıyosun hemen söyliyim abimin büyük oğlu mustafadan seninle ilgili yardım istedim bilgisayarla arası çok iyidir o da aypi diye bişeyden senin feysbukuna ulaşmış ve şuan elimde bi resmin var bu resmi oturduğun semtteki tüm taksi duraklarına yolladım saolsunlar kırmadılar beni ve seni gibmeye yemin ettiler bundan sonra taksiye biniyim deme olum tenhaya çekip gibicekler seni!

    bak aziz kardeşim.
    ben imam hatip lisesi mezunu bir imamım ve büyükçe bir cemaatin de lideriyim. cemaattekiler beni adeta 2. bir peygamber olarak görmekteler ve bazen tanrının da benimle konuştuğunu hissediyorum... internette tasavvufi bilgilerimi geliştirmek için gezinirken inciye rastladım ve o günden beri bazı küffarların pgibolojisini incelemekteyim. ama senin açtığın başlıklar ve yazdığın yazılar beni çığırımdan çıkarttı huur çocuğu. dinden imandan oruçtan kesildim bin. senin yüzünden cemaatte dövmedik adam bırakmadım. geçen gün verdiğim vaazın ortasında aklıma gelince sinir krizi geçirdim muallak. neyse ki cemaatim bana çok derinden bağlı ve tanrıdan gelen ses seni öldürmem gerektiğini söylüyor evet.. şu an cemaatimin yarısı seni sokakta diğer yarısı da internette arıyor ve seni buldukları ilk cuma günü namazdan sonra kaçırıp gebertecez dıbına kodumun muallaksi.
    teşekkürler

    bakın huur çocukları! ben memurum. memur maaşıyla beş kişilik aile geçindiriyorum. bütün gün ekmek parası uğruna benden 2 yıl fazla okul okumuş huur çocuklarından fırça yeyip emir alıyorum. henüz 23 yaşında olmama rağmen sinir hastasıyım. sinirlenince kardeşlerimi ölümüne dövüyorum. akşamları sinirimi atmak için buraya giriyorum ama burda da liselilerden, anştayn döllerinden rahat bulamıyorum. nickime dikkat ettiniz mi huur çocukları ha dikkat ettiniz mi? am tokatçısı yazıyor orda. herkes çatır çatır am giberken ben sinirimden am tokatlıyorum. bu yüzden 2 defa evlenip boşandım. yuva kuramadım. şimdi huur çocukları, bana biraz anlayışlı davranın. üstüme gelmeyin. yemin ediyorum bu sitenin içinde bulunduğu server'ı bulur yakarım.

    bak ergen kardeşim,
    bu entriyi eisenhoover uçak gemisinden giriyorum. ha uçak gemisinde ne işin var diyeceksin. çünkü ben amerikalıyım. nöbette şans eseri inci sözlüğü gördüm ve neyle karşılaştim. tabii ki senin açtığın gibimsonik bir başliğa rastladım. nasıl sinir yaptıysam 12 saatte türkçe öğrendim sözlüğe üye oldum ve seni buldum. a huur çocuğu bu gibimsonik başlıklarla neyin peşindesin dallaslı bir genci bile hint okyanusununu ortasında çileden çıkarabiliyorsan kimbilir çevrene ne kadar büyük eziyet veriyorsun. sen daha böyle yazmaya devam et 7 f15 şu anda ebenin ddıbına doğru kol uçuşuna başladı. sinirden gemiyi salladım bin uçaklar yana kaydı.

    bak insanoğlu sana insanoğlu diyorum çünkü ben annemin karnında mutlu mesut yaşayan bir ceninim.
    kendi halimde annemin karnında yaşarken annem inci sözlüğe girdiğinde bende göbek deliğinden bakarak sözlüğü takip etmeye başladım, bir an önce amdan çıkarak sözlüğe üye olmak istiyordum taki senin açtığın bu huur çocuğu başlıkları okuyana kadar.
    ulan her gün annemin rahminde pusuya yatarak, anamı giben babamın gibini ısırmaya başladım, annem tuvalete gittiğinde bağırsaklarını sıkıştırıyorum sıçamasın diye, ve her dakika 31 çekiyorum babamda tekme atıyorum diye kulağını koyuyor ve sakız çiğnediğimi zannediyor.
    ulan bin daha dünyaya gelmeden ananı gibmeye and içtim bu nasıl bir başlıktır böyle.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster