1. 1.
    +5 -1
    beyler genelde giblenmeyen bir yazar olduğumun farkındayım ama dertleşmek istedim amk başlıkta gördüğünüz gibi ağır teşvik altındayım:
    (bkz: üniversite gençliği gerçekten çok yozlazmış).panpamızın da söyledii gibi üniversite ortamı cins cins insanlardan oluşmakla beraber genel olarak şakirtler, huurlar/huur oğulları ve inekler/sığırlar üçlemesinden oluşur. fakat bu yazıda özellikle belirtmek istediğim huurlar ve huur oğulları kategorisinin ahlaki yozlaşmışlığıdır ve sebeplerinden ziyade huur tohumlarının karaktersizliği üzerinde durmaya gayret göstereceğim. hemen belirteyimki boğaziçi üniversitesinde okuyorum yani tikican ve selinsuların harman olduğu yer amk.
    1- tikican veya selinsu okula gelir yaklaşık 4 senedir içinde bastırdığı duyguların artık fiiliyata geçeceğini bilmektedir.
    2-tikican veya selinsu yurda yerleşir ki genellikle kilyos yurdudur. kilyos kampüsü karadeniz kenarında gözlerden uzak gerek tırmata adlı meyhanesi gerek karanlık köşeleriyle karşı cinsi keşfetmek için uygun mekandır.
    3-tikican ve selinsularda fiziki değişmeler tercihen saç-sakal, küpe, mini etek ona benzer dekolte, bilimum müzik aletleri tercihen gitar, keman... sık sık taksim, beşiktaş gezileri yahut partiler görülür...
    4-tikican veya selinsu en az 3 ay ailesinden uzaktır bunun bilincindedir yani ailesinin esasen nasıl bir kültürden geldiği mühim değil, çünkü o artık üniversiteli olmasının verdiği güvenle kendini monaco sahillerinde doğmuş zannetmektedir halbuki taksime gitmek için 559c otobüsüne öğrenci akbiliyle biner...
    5-tam gaz arayışlar... selinsu ve tikican birbirini bulur. aslında ne olduğu çok da önemli değildir eli yüzü düzgün ve paralı(aslında sadece paralı olsa da yetebilir yada paralı görünsün yeter amk)olsun yeter...
    6-artık mastürbasyon yok. işte kilit nokta bu çünkü artık mehmet akif ersoy liselinde değildir mütemadiyen bir arayış içerisindedir gittikçe kendine güveni artar, muhtemelen anadoludan gelmedir ancak anadoluda sokakta sarılmak yiyişmek mümkün olmadığı için acısını çıkarır gibi beşiktaş, taksim sokaklarında çatır çutur yiyişir.
    7- bir ileri aşama geçilir. bilen panpalar bilirler boğaziçinde yurtlar kız erkek karışıktır(mesele boğaziçi değil amk üni. gençliği) bu karışıklıktan istifade ile selinsu/tikican çifti tıpkı yeni evli çiftler gibi her fırsatta gerdeğe girer çünkü o modern bir üniversitelidir ancak o gibişirken ailesi gece karanlıkta oturur ki fazla elektrik parası gitmesin ne de olsa kızları/oğulları aslan gibi üniversitelerde tahsil görmektedir değil mi ???
    8- tüm bunlar olurken tikican ve selinsu sanki savaş çıkmışda stok yapacaklarmış gibi bilimum mağazalardan alışverişe devam eder çünkü tikicanları/selinsuları elde etmenin yolu ayakkabının markasından geçer... bu esnada selinsunun babası muhtemelen mesaidedir...
    peki ben bunları neden anlattım binler şakirt olduğum için mi ? hayır amk alakam yok. bunları anlatmamın sebebi şu: sokaklarda 70 yaşındaki teyzeler selpak satıyor, çocuklar cam siliyor, terör gazileri aç yaşıyor, binlerce zeki ahlaklı genç okuma imkanı bulamıyor, okuma imkanı bulsa bile ağır maddi sıkıntılar altında, hergün 3-5-10 şehit veriyoruz vs. vs. fakat bu huur çocuğu selinsu ve tikicanlar milletin hakkını adeta gaspedip hiç hakları olmadığı halde bilim yuvası olması gereken yerleri fuhuş yuvasına çeviriyor. ülkenin kurtulması için tek umudumuz olan üniversiteleri gibiş-sokuş için randevu evi yaptılar bizim gibi sığır binlere de bunları izleyip üzülmek kalıyor.

    özet geçiyorum binler mutlaka söveceksiniz belli : adaletin bu mu huur evladı dünya ?
    ···
   tümünü göster