1. 26.
    +3 -1
    @22 ve @24 Resulullah sav, bizzat kendisi birkaç kez sahabeden zina edeni recm ettirmistir. buhari müslim tirmizi degil, bütün hadis kaynaklarında rivayet edilmistir zira bütün sahabe-i kiram sahitlik etmistir. resullullah sav'e , soylu iki kisiyi recm etmek istemedigi için bir de muhafazide soralım diyerek
    zina'nın cezası nedir ya muhafazid diye soran yahudilere de : tevratta oldugu gibidir, recm edilir buyurmustur. bütün ehli sunnet fıkıh alimlerinin ortak ittifakıdır, 4 sahit bulunması gerekir, kadı'nın tespit etmesi gerekir gibi ayrıntıları vardır ve ancak devlet recm eder. seriat ile yönetilmeyen ülkelerde halkın had cezaları denilen: hırsızın elinin kesilmesi ( kuranı kerimde : suçu sabitleşince hırsızın elini kesin... diye geçer) v.b. cezaların hepsi devlet eliyle seriat kanunlarına uygun olarak infaz edilir yoksa caiz degildir.

    Allah cc kuranı keriminde, allah'a ve resulune itaat ediniz buyurdu. kuran ayeti ile kuranda geçmese de peygamberin (hadis seklinde )emri arasındaki tek fark ayetlerin namazda okunabilir, hadisin namazda okunamaz olmasıdır. yoksa resulullah'ın emri demek Allah'ın emri demektir.
    kuranı kerimde geçmez fakat resulullah'ın emri üzere ( bütün hadis kaynaklarında rivayet edilmistir) erkege altın takmak haramdır.
    kuranı kerimde namaz geçer fakat kılınış şekli geçmez.
    kuranı kerimde oruç geçer fakat hükümleri geçmez.
    kuranı kerimde zekat geçer fakat hükümleri geçmez.

    kuranı kerimde kimin kimle aynı masada yemek yeyip yiyemeyecegi de vardır. yani haremlik selamlık açık ayetlerle belirtilmistir...

    siz bunlara iman ettiniz de, kuranı kerimdeki bütüm emir ve yasakları yani allah'ın seriatıyla amel ettiniz de, kuranda olmayanlar mı kaldı ?

    ve sizler su an islam ümmetinin yaklasık yüzde ellisini olusturan hanefi mezhebinin kurucusu ebu hanife hazretlerinden, ehli sünnet imamları iamam-ı safi, imam maliki, imam ahmed bin hanbel 'den üstün selef imamları ya da allah katında onlardan daha üstün olan müctehidler misiniz ki kuran ayetleri ile hadisleri birlestirip açıklama yoluna gitmis (ki hadisi seriflerde resulullah bu zatlara isaret etmistir) bu ailmlerin hükümlerini yetersiz bularak hiçbir deliliniz olmadan reddediyor fakat yerine hiçbirsey koymuyorsunuz ?

    yoksa sizler kuran okumayı bilmediği halde kuran okudum diyen, namaz kılmadıgı halde islamı kendine mal etmis haddini bilmez cahillerden misiniz ?

    yaklasık 1400 yıllık islam dininde, hazreti ebu bekir, ömer, osman, ali gibi sahabelerin, hazreti mevlana, yunus emre, abdulkadir geylani gibi müctehidlerin ve evliyauhllahtan hiçkimsenin bulmadığını buldum diyorsanız, şüphesiz ki siz onu uydurdunuz.

    bu din dün gelmedigi gibi dinin hükümleri hakkında allah cc kuranı keriminde söyle buyurmustur: ben resulumle dinimi tamamladım ve size hak gördüm. yani resulullah'tan sonra hiçbirsey dine giremeyecegi gibi dinden de çıkamaz.

    Allah, sözümona uygar oldugunu iddia eden tc anayasası kurucuları ve savunucuları gibi zalim degildir. seriat hükümlerinin dogmatik, yani degistirilemez oldugu için, tc anayasası gibi esnek anayasaların topluma daha uygun oldugunu dusunen yani allah bilmez ben bilirim diyen, allah faiz haram dedi ama allah ekonomiden anlamaz, biz anlarız deyip bankalarla millete yasal tefecilik yapan, allah bilmez deyip trilyonerlerden almadıgı vergiyi fakirlerden alan fakat bir kurus zekat almayan ( sabancı ve koç v.s. türkiyenin en zengin ilk on sirketi her yıl malının 40 ta birini fakirlere zekat olarak verseydi türkiyede tek bir fakir kalmazdı) zihniyetin ürünü olan tc anayasası gibi çürük ve çağdışı anayasalarda inannılmaz mantık hatası ile yer alan : değişmez ve değitirilmesi teklif edilemez kanunları ile, görevi allah'ın hükümlerini ögretmek olan imamı eger laiklige baglı kalacagına yemin etmezse göreve atamayan, allah resulu demediği halde din devletten ayrıdır diyen ve laik oldugunu idda ettigi halde imama maas verip tc vatandası olan papaza, hahama maas vermeyenlerle inananlar ve rahman olan allah cc bir tutulmasın. çünkü bildigimiz ve bilmedigimiz herseyi yaratan allah bile diyor ki isteyen inanır isteyen inanmaz. allah bile yeni gelen nesile, kendinden önceki nesillerin getirmis olduklarında yenilik yapma hakkını tanımıstır fakat zalimler bu hakkı insanlara hak görmemis, halkın sırtına binip vergi almaktan baska hiçbir hak tanımamıstır.

    bir insandan bahsederek, o olmasaydı biz olmazdık dedigi halde, allah olmasaydı biz olmazdık deyipte allah'a uyacagına, allah'ı kendine uydurmaya çalışan ve hevasına göre dine birsey sokup birsey çıkarmaya çalışan ve bu lanetlik ise lanet edip kendilerine yandas olmayan herkese yobaz diyen müslüman görünümündeki din-i dar insanlar, allah'ın kuranı keriminde buyurdugu gibi cehennemin en dibinde, allah'ın rızasından yoksun bir sekilde yer alacaklardır.

    herkes inanacak diye birsey yok. inanmayanı kimse zorla iman ettiremez çünkü islam inancına göre hidayeti ancak allah verir. fakat diliyle müslüman oldugunu söyleyip kalbiyle bunu tasdik etmeyen, zinaya karsı oldugunu söyleyip recm'e karsı olanlar, hırsızlıga karsı oldugunu söyleyip hırsızın elinin kesilmesine karsı olanlar, eger gerçekten müslüman olsun gayrimüslim olsun hiçkimsenin yapmaması gereken bu yüz kızartıcı suçları sizler islemeyecekseniz, o zaman karısını aldatan kocanın öldürülmesine neden karsınız ? hem de allah'ın emriyken. eger sizler hırsız degilseniz, hırsızın elinin kesilmesine neden karsınız ? hem de allah'ın kuranı keriminde apaçık bir emri iken. bu insanlar allah katında ateistlerden dahi dusuk insanlardır. öyle ki ateist hiç olmazsa ben inanmıyorum diyebiliyor. bir de erkeklik diye birsey vardır. bir komünistin komünizmle yönetilmek istemesi çok doğaldır. bu böyleyken, müslüman oldugunu söyleyipte, kuranı kerimin bir emri olan seriat'a bile hasa ve kella yobazlık diyen alçak insanların imanı, eger allah yoksa dünyamı yasamıs olurum, allah varsa müslümanım dedigim için ahirette de cennete giderim gibi acınası ve asagılık bir zavallılıktan ibarettir.

    özet : liseler dagılmıs beyler ...
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Okuyanı gibsinler
      ···
   tümünü göster