1. 926.
    +7 -3
    açık ve net konuşucağım.

    1- bu adam hasta ama farkında değil. ama bu adama hasta deli vs vs dememek lazım. hoşuna gidiyor çünkü. dahiliğe giden yol delilikten geçer veya deliliğe giden yol dahilikten geçer işte o hesap hoşuna gidiyor bu adama hasta deli dendiğinde.
    2-bi gibim bildiği yok. üstelik gerizekalı. netten bulup bulup, ingilizcesini çevirip koyuyor oraya. araya küfürler falan. üretim sıfır yani. kopyala küfürleri ekle yapıştır. yazdıklarının %70 i ni gibko kadar boş beleş bir insan olsam bi blog açar çürütürüm. geri kalan %30' un %10 hepimizin bildiği gerçekler %20 si de küfüür amk..
    3-kendisini takip eden doçent falan var diyor amk salağı. doğrudur. akedemisyenlerin olduğu doğrudur. ee yannan kafası eğitim sistemini eleştirende sensin amk. hadi akedemisyenlerde olsun. hemde mal olmasın bunlar. ama iddaa ediyorum bu gibiği takip edenlerin %80 i ergen, cahil veletler değilse elime megofon alıp taksim meydanında yok mu beni giben diye bağırıcam amk
    4-lavuk alttan alta islam anlatıyor. ne kadar inkar etsede - yaşayış tarzı olmasada- beyin yapısı olarak yobaz amk salağı.
    5-illumantie var mı var amk. ama bu salağın anlattığı gibi oturup sabah akşam insanları nasıl kontrol edelim derdinde değiller. adamlar genel sistemi şekillendiriyorlar. büyük para babaları hepsi işte amk. amaç kapitalizmin devamlılığını sağlamak. o yüzde tek dünya devletini hedefliyorlar. sınırlar kalksın ticaret serbestlliği artsın.
    6-yannan kafası illumatie her ne gibimse onu bunu öldürdü der. toz konduramadığı dininin kılıçla savaşla yayıldığını anlatmaz. gibimin beyinsizi.
    7-amk bu adama reyis demiyorlar mı incden soğuttunuz beni. bi angutyus, feta, hatta samet190 bile reyis deyin ama bu adamdan fenomen olmaz
    ···
   tümünü göster