1. 1.
    +36 -1
    (en azından doğrudan bağlantısı olmasa da destekçisi olduğu) bir gerçek haline geldi artık panpalar. bir yandan şu xxx1776 başlığı, diğer yandan sözde harddiskin yanması, şu baykuş simgeleri, sözlükte sürekli amzütmeme muhabbetlerinin capslerinin hatta pronos paylaşımlarının dönüyor olması gösteriyor ki buranın biricik amacı insanların beynini salak salak işlerle sulandırmak ve ülkemizin dinamik genç nüfusunu bir mankurt sürüsü durumuna getirmektir.

    beyler, hanımlar uyanın, ayık olun. size asla artık sözlüğe girmeyin demiyorum -böyle bir şey nerdeyse olanaksız zaten-. ancak kendinizi bu gibindirik şeye kaptırmayın. elinizden geldiğince site içinde bu ve benzeri durumları ifşa eden başlıklar açın, yazılar yazın, giriler yapın.

    bakın şurası çok önemli; bu sözlük açılmadan önce kimsenin yarak-kürek-gibiş öykülerini "binler toplanın gibiş anlatıyorum" diyecek kadar rahatça anlatacağı, herkesin bu ve benzeri başlıklara "evet ben de evli kadın gibmek istiyorum", "evli kadınlarla yatıyorum.", "arkadaşımın sevgilisini gibtim", "sevgilimi arkadaşıyla aldattım." yazacak kadar serbest olduğu, ahlaki bozulumu doruklara çıkaracak böylesine bir site yoktu. hatta formatsız, aşırı argolu jargonun hakim olduğu bir sözlük hiç yoktu.

    yukarıda saydıklarımın hepsi illuminatinin avrupa, amerika, japonya, rusya vb bölgelerde büyük oranda başarılı olduğu ahlak kırma eyleminin türkiye ayağında yapılanlardır(bkz: putin için 1000 meme elleyen adam bunu bizde yapsalar ne olurdu) ve daha başlangıçtır. oralarda sorsan herkes pazar günü kiliseye giderim cart curt der ama mesela şili'de bile doğan çocukların %50'den çoğunun annesiyle babası arasında resmi ya da dini evlilik yok ve işte illuminati ile onun türevleri yurdumuzda böyle durumları yaymaya, alıştırmaya sanki olağan bir durummuş gibi göstermeye çalışıyor.

    biz özgür, bağımsız olmadığımız çin saraylarını basan, orta asyalardan buralara vuruşa çarpışa göçen, istanbulları balkanları fetheden, dünyayı bir höd ülen salavat getir sözüyle titreten, çanakkale'de çelik canavarları ezip bir de üstüne kurtuluş savaşında öküzlerle yalın ayak cepheye mermi taşıyan o alplerin torunlarıyız. yakışmıyor bize böyle anlamsız işlere bel bağlamak.

    arkadaşlar içinizde tanrı inancım yok diyen ya da ben bunlara inanmıyorum hepiniz paranoyaksınız diyen bir sürü kişi var. onlara önerim gelenler adlı belgeseli youtubeden açıp izleyin ve dönen dolapları daha ayrıntılı görün.

    hepiniz esen kalın.

    edit: mümkünse de artık ayık olun.

    özet: bu sözlük artık gırgır kaldırmayacak biçimde illuminati aracı olmuştur, siz de onların kuklası olmak üzeresiniz.
    buyrun inceleyin: http://galeri4.uludagsozl...-ve-illuminati_166037.png
    ···
   tümünü göster