1. 2176.
    +19 -5
    rezillik mi vezirlik mi bilmem

    bir gün bizim mal bi almanca hocası var derse abartısız 1 sn sonra girsen karıdan almıyo derse. neyse bende çakalım ya son zil çalana kadar girmeyecem. zilde çaldı koridorda turluyoruz. derken bi baktım bu tıknaz karı sınıfa yöneldi yapıştırdım koştum karı beni görmedi.

    kapıyı çekti kapı ağır ağır kapanırken aralıktan içeri süzüldüm. karı tam geri kapının kolu tutacakken yeniden araya ben girdim ya benim yarrrrrrağı tuttu. sınıfın gözü üstümüzde almancının eline vermişim amk millet koptu kadın hiçbişey olmamış gibi kıpkırmızı yerine geçti.

    not: eline verince geç geleni almama huyundan vazgeçti.

    bu yeni oldu muallakler. bi kız tavlayacam ayarı vermişim. gece 12 olmuş. kız kedileri seviyorum dedi. bende de kedi resmi vardı hemen vazife çıkardım kendime beynimi gibiyim. açtım resmi sonra ekranın ışığı kapandı. açılsın diye yön tuşuna bi bastım ananıski eski kız arkadaşımın resmi çıkmasın mı şak diye. kız kalktı bende barın ortasında 31 çekmeye başladım.

    not: hıncımı sağ elden çıkardım.

    sınıfta kızlara hava atacam diye barfix çekerken kapıyı kapatan arkadaş yüzünden kapıyla menteşe arasına kafam sıkıştı amk. al sana karizma züt.

    kız arkadaşıma sürtünüyodum amk. feci azmışım ama öle böle değil artık kasıklar yanıyor taşak ağrısı had safhada. az naza çekse harbi tecavüz edecek igib gözüm dönmüş. neyse kıza sürtündük sürtündük. noldu anlamadım foşur foşiur boşaldım amk. ben aha işedim dedim o derece durmuyoda amk. dedim bi yüzümü yıkayım ben arkamdan kahkaha atıyo kevaşe anladı tabi. bi baktım benim don rezil durumda. donu geçmiş eşofmana gelecek nerdeyse neyse yıkadım elimden geldiğince peçeteledik eve kadar idare ettik.

    daha çok var dıbına kodumun çocukları şuku oranınıza göre emek sarfedecez.
    ···
   tümünü göster