1. 176.
    +3
    @1 kardeşim, önce geçmiş olsun diyim. umarım ayağın iyileşir. yazdıklarının hepsini okudum, birşeyler söyleme gereği duydum.

    erkekleri gerçekten anlamak güç. hele sizin gibileri. hani, vardır ya bazıları bir onla bir onla çıkar. şıpsevdi tipler. ama sizin gibiler bir kıza nasıl bu kadar bağlanabiliyor anlamıyorum.
    ve çok kızıyorum size. biraz rahat olun kardeşim. kimseye gözü kapalı güvenmeyin, körü körüne bağlanmayın.

    evet, çocukluğun kötü geçmiş olabilir, doğrudur. ama çocukluğun kötü geçti diye hayatında kötü geçecek diye bir kaide yok. herşey senin kendi elinde. sorunlu aileden gelmiş olabilirsin, belki de bu daha iyidir senin için. ileride kendi çocuklarına ne yapmaman gerektiğini biliyorsun en azından.

    kıza gelince, bak birsürü kız tipi vardır. bazıları böyle mazoşist olabiliyor. yani sana çocuğu kötülemiş ama onların bir günleri bir günlerini tutmaz. bugün nefret eder yarın aşkından ölürler. sanıyorum sorunlu bir kızmış. ve gerçekten söylediklerini, ve sevgini hak etmeyecek bir kız. okulda yaşadıklarını düşündüklerini yazmışsın ya, normalde ben sevmem öyle şeyleri ama ben bile etkilendim ve üzüldüm. gerçekten düşündüklerini çok iyi yansıtmışsın. (bunlar kendi cümlelerin ise)

    sana tavsiyem, hiç kimseyi kendinden çok sevme. ve sağlığına dikkat et.
    çok klagib olacak ama 3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verme.

    iyi akşamlar.
    ···
   tümünü göster