1. 1.
    +19 -2
    yaz aylarının gelmesiyle birlikte okullar kapanınca aramıza gelir bu liseliler.

    işte lise 1, lise 2, lise 3 ve lise terkleri nasıl ayırt edeceğiz?

    genel olarak liselileri şöyle ayırt edebilirsiniz. hala eski mottolarımızı kullanırlar. örneğin "adam haklı beyler, sabri reyiz, baykuş reyiz" tarzında. yazar kimdir butonuna tıklarsanız, 300-500 entrysi olan üçüncüler ve 600ün altında entrysi olan tüm dötüncüler liselidir.

    bir diğer yol da nickleri sacma olanların cogu liselidir.

    lise 1e giden inci sözlük yazarı

    espriden anlamaz bu insanlar. yapış yapış bir espri anlayısları vardır. amaçları eglenmek değildir. okula dönünce "inci sözlük diye bi site buldum dıbına koyim" demektir. genelde bilgisayar oyunları ile ilgili başlık acarlar. girdikleri entrylerde daha samimi olan panpa yerine bin demeyi tercih ederler. aptal bir espriye gülebilir, düzgün bir @2 olmamıs birine @2 gibmiş diyebilirler. uzak durunuz.

    lise 2ye giden inci sözlük yazarı

    bunlar ise ortamdan etkilenirler. herkesin üniversiteli olması, baskıdan bir nebze daha uzak yaşamasını severler. üniversiteli taklidi yaparak yer edinmeye calısırlar. genelde bayan yazarlara pm atıp onları sözleriyle, konusmalarıyla etkilemeye calısırlar. espri anlayısları biraz düzelmiştir. lakin herhangi bir travian, knight başlıgında görebilirsiniz bunları da.

    lise 3e giden inci sözlük yazarı

    bunlar daha olgunlasmıstır. artık tam bir erkek/bayan gibi yazarlar. cocuksuluktan uzaklasmıslardır. ama bu, onların liseli olmalarına engel değildir. cok cabuk kızıp, cok cabuk sönerler. şimdi bu baslıkta gibtir git tarzı tepkiyle karsılasırsam bilin ki bu lise 3lülerdir.

    lise 4e giden inci sözlük yazarı

    sınav dalgasına takılıp, belirli bir süre girmezler inciye. onların karakterlerini cözemedim pek. ama bize daha yakındırlar. sınav erken olgunlastırır insanı. eglenmek için "anan zaaaa xd" yazanları vardır. unutmayın "anan zaaa xd" günümüz incisinde genelde üniversiteliler tarafından söylenir. liseliler daha da alt zeka düzeyine hitap ederler.

    lise terk inci yazarı

    sınavın bitmesinin rahatlıgını yasarlar. sevin onları. onlar bizdendir beyler.

    bu kadar güzel yazdıgım baslıgı giblemeyecek olan sizler var bir de.
    size liseli bile demiyorum zaaaa
    ···
   tümünü göster