1. 1.
    +31 -1
    herkese merhaba.

    bu gece bahsetmek istediğim şey direkt açılış. direkt açılış demek, tanımadığınız bir kıza, etkileyici bir şekilde yaklaşarak ilk cümlenizde onun ilgisini çekmek demektir. çekicilik ve bireysel öncelikler hakkında bilginiz yoksa öm yollayın, uygun üslup içeren kaynaklar paylaşacağım.

    http://www.facebook.com/v...=48612926205&comments

    örnek klip bu. direkt açılışta esas, eşsiz ve etkileyici olmaktır. direkt açılışı uygulayabilmek için hedefinizi birkaç saniye (kendinizi farkettirmeden) incelemeniz ve o ana uygun bir harekette bulunmanız mantıklı, bu şekilde ulaşılacak saha başarısı ise takdire şayandır. eğer direkt açılışta rastgele olacaksanız, olabildiğince kendiniz olmaya gayret edin; hiç bir şekilde kasmayın. eğer işi layığıyla yerine getirmişseniz, hedefinizin yüzünden ziyade gözlerinin içi gülecektir (klibin sonundaki kızıl dilber).

    bu kısımda önemli olan heyecanın getirdiği tansiyonu uygun seviyede tutmak, açılışı yaptıktan sonra destekleyici ve hedefin konuşmasını sağlayıcı bir diyalog çerçevesinde hareket etmektir.

    bu gecelik bu kadar, aklınıza takılan veya bu konu ile ilgili düşündüğünüz herhangi bir şey olursa buraya yazmaktan, öm atmaktan veya nickaltı girmekten çekinmeyin.
    ···
   tümünü göster