1. 1.
    +16
    evet şimdi bunları gün yüzüne çıkaracağız.. başlıyorum:

    ünal aysal 23 mayıs haftası muhteşem transferler açıklayacağız dedi ama bir hafta geçti hala transfer yok neden işte sorumuz bu... her galatasaray taraftarı gibi bende bunu merak ediyordum ve araştırmalarımın sonucunda %85 oranla neden transferlerin olmadığını öğrendim 2 nedeni var.. evet günlerdir sır gibi saklanan gerçekler:
    1-galatasaray yaptığı bütün transferleri bir anda açıklamak ve diğer takımların hem inancını kırmak hem de diğer takımların transferlerine gölge düşürmek istiyor... evet bu tahmin ama ikinci ve en önemli gerçek ise:
    2-galatasarayın gelecek sezonki formalarını adidas değil nike basacak ve yeni formalar 1 hazirandan yani yarındanitibaren piyasaya sunulacak bu nedenle transferleri önceden söyleyip forma satışlarının patlamasını adidastayken yapmak istemiyorlar..bu gerçeği güçlendiren bir durum daha var bu gün galatasarayın 5 oyuncusu ayrıldı ve bunlardan 4 ü yabancıydı yani yarın yeni transferler açıklanabilir.
    benim ulaştığım sonuçlar bunlar sağlıcakla kalın
    özet:başlatmayın özetinize okuyun .

    edit:yerli transferleri nasıl kapatacakalar soruları geldi.. tahminim yerli olarak almanyada avusturyada büyümüş ama türk asıllı futbolcular düşünüyorlar.
    ···
   tümünü göster