1. 1.
    +31 -13
    a biz yaptııık biz yaptııık diye zütünü yırtan inciydi orada. kendisini ve sözlüğü bir kahraman gibi göstermeye ve amacın önüne geçmeye çalışan tek kişi de yine inciydi. rezil etti kendini de sözlüğü de. ssg gayet sakindi. kahramanlık ve her söze sazanlık yapmadı. sözlüklerin fikir babası olarak (şu anda buradaysanız 1. sebebi ssg sizi amk malları) olması gerekenden daha mütevaziydi. orada bizim bu mal admin inci olsaydı olum gibtirin gidin lan. hepinizi tek başıma temsil edebilirim çünkü hepiniz bana özendiniz. yazarlarınızın da %90ı ekşi sözlüğe yazar olamayan yetersiz kesim. her şeyi de biz yaptık biz başlattık çog iyi oldu çog da güzel oldu triplerine girerdi muhtemelen. o izlenimi sonuna kadar verdi çünkü.

    edit: aranızda feci şekilde cahil gerizekalılar var. bu sözlüğün tarihini, sözlüğün asıl kurucularının tamdıbının ekşi sözlük yazarları ve oradan öğrenip gelen ekşi sözlük okurları olduğunu bilmeden ekşici ekşici diye sazanlık edenler. Hala bilmeyenler için: Zamanında açılan zeykur sözlük kapatılınca inciye aktarıldı yazarlar. inci buranın tanrısı değil hazıra konan bi piyango talihlisi sadece. piyango onun sayfasına isabet etti. burayı kuran da bu formatı buraya yerleştiren de bizdik. siz huur çocukları da burada yazıyorsanız bu bizim sayemizde. haddinizi bilin de yapın yorumları. sen kimsin ki bana inciyi öğretmeye çalışıyorsun?

    edit 2: şu anki ekşi sözlük şu anki inci sözlüğün yanında hapishane gibi. bu formatı buraya yerleştiren kişi de biziz amk salakları. tamamen ekşinin baskısından bunalıp özgürce eğlenmek için açtık burayı ve bugünlere geldi. bu durumda ne ekşi sempatizanıyım ne ssg. lakin amacın önüne geçmek ve kahraman olabilmek için zütünü yırtan, dikkat çekmeye çalışan ilkokul çocuğu moduna girip kendisini ve bizi rezil eden bir inci vardı orada. inci sözlük bir fenomen. bir başyapıt ama inci denen embesil buranın başına olmayı hakedecek kapasitede bir adam değil.

    edit 3: yanlış anlamaya sebebiyet vermeyelim. burayı açanların da birkaç ekşi sözlük yazarı olması ekşi sözlük yazarlarının süper insanlar harika yazarlar olduğu anldıbına gelmiyor. inci sözlük ekşi sözlüğü giber inletir. zaten burayı açan ekşi sözlük yazarları da inci sözlük ruhludur ki bu ruhu buraya da aşılamıştır. inci sözlük ekşi sözlüğe ve onun kuralcı zihniyetine karşı yapılmış bir devrimdir. asıl amacı eğlendirmek olan sözlük mantığının zirvesindedir inci sözlük. bunu mevcut yazarlarına borçludur. ekşi sözlük ihtiyarlamıştır. inci sözlük ise genç ve ateşlidir. uu beybi. fakat bunların hiçbiri dünkü gerçeği değiştirmemektedir.
    ···
   tümünü göster