1. 1.
    +8 -3
    inci sözlüğü kuruluşundan ta cevahir olaylarına kadar takip ettik kimi zaman sabahlara kadar kül tablasını boşaltmaya gitmedik ki inci sözlükle daha fazla zaman gecirelim.

    ama gel zaman git zaman su an tv den izlediğim gercek anlamda küfür etmeye dahi gerek duymadığım nihat doğan tipindeki herif yüzünden koskoca inci sözlük bu hale geldi. her saldırı sonrası yazar alımlarını açması popülizmin ta tepesine vardı. neyse esas konu bu değil esas olay artık inci sözlüğün liseli değil ilkokul seviyesine varması.

    esas konu ise tüm sözlük adminleri toplanmış cencor için cözüm aramaya çalışırken patlak dondan fırlayan lastik gibi konuya inci sözlük diye dalması yannanlık advance seviyesidir. ne yaptın lan sen yaraagım 10 kişilik taraftar grubuyla hava mı atıyorsun sen yoksa eskişehirli ayyaş ahmeti aday göstermek mi başarı ne veledi zina ne amacın, daha sosyolojik tespit bile yapmaktan aciz insansın sen.

    hangi akla hizmet sen kendini ekşi sözlükle kıyaslarsın be hacım orda akademik seviyeden tut herseyiyle bir ekol burda ise daha iki kelimeyi bir araya getiremeyen lise sürüsü var artık.
    (gece tayfası su son yazdıklarımı üstüne alınmasın ne kadar sanatcı ruhlu kral adamlar olduklarını gayet iyi bilirim.)

    su an mimiklere verdiği tepkilere bakınca nihat doğanın ruh ikizi olduğu kanaatine vardım da attırmısım tipine salak herifin onun gibi konuyu dağıtmayalım.

    uzun lafın kısası burda kac zaman sonra girip düşündüklerimi yazmak istedim neyse eksi sözlük takılıyor bu gece bende burda yazıyım dedim. hadi optum kcib bys..

    ek not : anan zaaa xD diye yazan huur evlatlarını nerde gorurseniz onları analarının ammına geri sokun. inci sözlügün bu halde olmasının sebebi bu beyinsiz bin kuruları
    ···
   tümünü göster