1. 126.
    +5
    şöyle bişey dene panpa

    şimdi dışardan kuul görünüyorum falan demişsin belki bu imajını korumak için kasıyosundur da farkında değilsindir. sana önerim kendini fırsat buldukça rezil etmen, insanlara karşı kendini sürekli aşağıla "ben bi gib bilmiyom" "ben malım" falan diye( hop öyle ol demedik sadece etrafındaki malları (insanları) kandıracaksın, rol yapacaksın yani )

    o etrafındaki rahat tiplerden hiçbir şekilde eksiğin yok ama sen varmış gibi davranacaksın, her fırsatta kendini kötü bir özelliğinle öne atacaksın. mesela iyi yemek yaparsın ama yemek muhabbeti döndüğünde ohoo ben yumurta bile kıramam falan dersin. yarın bigün seni mutfakta gören birinin üzerinde yaratacağın etkiyi düşün. alçak gönüllülük ve kendinle dalga geçebilme cesareti özgüvenin temelini oluşturur, ya da en azından ben böyle biliyorum. hiçbir zaman ben şöyleyim ben böyleyim diye kendini övme bırak insanlar bu iyi özelliklerini kendileri farketsin.

    sen bu dünyaya kimseyi hoşnut etmek için gelmedin, kimsenin duymaktan zevk alacağı sözler söylemek için de kimseyi kırmadan hareket etmek için de gelmedin. sen bu dünyada kendin olmak için varsın. kendine saygı duyuyorsan eğer etrafındakilerin senin hakkında ne düşündüğünü umursamazsın, bırak seni çözmeye calışsınlar, bırak seni anlamasınlar ama sakın şu kodumun 3 günlük hayatında kimseye yaranmaya çalışma.

    bırak seninle dalga geçsinler be kardeşim sen de yap bunu, sürekli yer kendini sürekli dibe çek. bi müddet sonra, yani dibe vurduğunda; önünde rahatça şekillendirebileceğin saf bi karakter bulacaksın sonra bu karakteri de yukarıda yazdıklarıma göre değil. içinden geldiği gibi şekillendireceksin

    bol şans
    ···
   tümünü göster