1. 376.
    +14
    önce düşündüm dedim bu karı falan değil, hatta mesaj da attım. hoş,mesaj kutunun anası bellenmiştir zaten.
    neyse şimdi seni ciddiye alıp yazıyo olmamla eğleniyosundur belki umurumda değil ama ben sen neyin kafasını yaşıyosun gerçekten merak ediyorum.
    yani düşünüyorum, tamam sütten çıkma ak kaşık değilim kabul ama senin yaptığın gibi büyük bir zevkle anlatmıyorum bunları, birisiyle birlikte olmayı istiyosam oluyorum, onun parasını yemek için ya da millet benden etkileniyo çok popiliyim falan havasında olduğum için değil, yani sen bunları yapınca eline ne geçiyo anlamış da değilim. aslında şu an konuyu nereye bağlayacağımı da bilmiyorum ama sanırım en kısa hali 'utandım'.
    kadınlığımdan utandım.şu erkeklerin sana yazdıklarını okudukça daha da çok utandım çünkü biliyorum onların %90 ı şu an içlerinden gelerek sövüyorlar.
    senin sulanmış dıbını da seni kanırtarak giben erkekleri de önemsemiyorum,ama seni gerçekten tebrik ediyorum beni oturduğum yerden bu kadar utandırmayı becerebildiğin için,bu arada huurluk bence senin yanında çok saf temiz kalır. boşuna kendine huur deme.
    insanlıktan çıkmışsın sen.
    yazık ulan.. gerçekten yazık. hiç mi arkadaşın derdini oturup paylaştığın birileri yok senin? kimse mi yardım etmedi sana? bu kadar mı kör çevrendekiler.?
    bi daha bu başlığa girip yazmıcam, okumıcam kötü hissediyorum çünkü. ığğğ vidi vidi yapıyo da diyebilirsin çok da gibime benim okuyup okumamam da senin gibinde değil biliyorum ilk kez içini dökebiliyosun belki de..dök..
    ama gibecem ya bu kadar ayrıntıya girip de iğrençleştirme kendini.. gerçi bütün bunlardan bana neyse? bilmiyorum çok garip hissettim lan gerçekten..bi gün düzelirsin umarım..
    ···
   tümünü göster