1. 1101.
    +29 -9
    -ulan bi keresin de bağıra bağıra sıçıyorum evde bi baktım bi gülmeler kıkırdamalar dıbına koyim içerden komşuyla annem geldi o zaman çok utandıydım..
    -bi keresindede maçta gol attıydım amk artislik olsun diye takla atayım dedim beceremedim yerde yuvarlandım..
    -orta okulda çocuklara iteledim almanyadan geldim diye gel zaman git zaman iyice inandılar bi gün yeni bi ingilizce hocası geldi sınıfta fatih diye bi eleman vardı hocaya ; hocam deathvagina'yla almanca konuşun dedi.. hoca almanca bişeler diyor amk ben de türkçe iyiyim berkay siz nasılsınız diyorum..o günden sonra adım yalancıya çıktı..
    -bi keresinde sınıfta kuş gribi muhabbeti dönüyo ben birden sinirlendim yarrrrah gribi diye bağırdım amk bizim ingilizce hocası sevtap vardı bi daldı içeri bana pis pis baktı o günde çok utandm amk..
    -bi keresindede 31 dönemleri dışarı boşalma gibi bi adetim yok amk kiloda boşalıyom aldım bi tane kilot sürtünmeye başladım sağa sola .. boşaldıktan sonra farkettim ki annemin kiloduna boşalmışım amk sora yaktıydım o kilodu..
    -ana okulunda bi çocuun cep telefonunu çalmıştım.. oyuncak telefon amk sora annem bin türlü yalanla ikna etti çocukları kurtuldum..
    -bi keresin de gece yatıyom ahhh uhhh sesler geliyo amk uyandım bi kafamı kaldırdım babam lezbiyen ferresi izliyo.. hani şu 15 saniyelik tanıtım videoları var ya onlardan amk..
    -bi keresin de annemle babam artık naptılarsa babam içeri çırılçıplak koşuyo amk bi baktım babam girişin ortasına boşaldı ahahaha hiç unutmam binler..
    -hah bi de şey var annemin aldığı numaranın eski bi huur numarası olması var ak
    ···
   tümünü göster