1. 476.
    +20
    aga sen tavsiyeler veriyosun millete yok kurabiyeye adını yazdırın jest yapın bilmemne ama sen çok yanlış bi yol izlemişsin, hep tecrubesizlik bunlar, millete de yanlis tavsiyeler verme amk. bu tur taktiklerin sonu %150 terkedilmektir veya nadiren karsılklı anlasip ayrılmaktır. kendini inanılmaz ezdirmissin en onemlisi. hatunla para yemek icin insan kendi uzun sureli sefillik cekiyosa eger kendi onurunu hatunun karsisinda yerle yeksan etmis demektir. bu sadece tek bi etken, baska daha bin tane şey sayılır.

    ayrıca bi iliskide nasıl surekli ozur dilersen artık ozur dilemenin bi anlamı kalmadigi gibi, surekli yapılan jestler/surprizler sonucunda da artık surpriz yapmanın bi manası kalmaz, hersey rutine baglar. bu tur seyler basta heyecan verici olur karsindaki icin, sonra rutine baglayan hersey gibi sıkar, hiç kaçarı yok senden sıkılır karşındaki, seni hala çok sevse bile.

    bu taktik kaybetmeye mahkumdur müdür. sen bunu bi taktik olarak yapmamis olabilirsin. gercekten cok sevmissindir ve icinden gelmistir tum yaptiklarin, kendince yapmakta hic tereddut etmemis olabilirsin, ama iliskilerde her zaman icinden geleni yapmamak lazim, biraz kasıtlı taktik yapmak şart. yoksa sonunda babayı alan sen olursun. her defasında.

    eyyollamam bu kadar.
    ···
   tümünü göster