/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    +5 -1
    Kadın denilen varlıklar, Hayattaki Problemlerin ana kaynağıdır, Ortada Sorun yokken katmerli problem üretir, bunu da arapsaçına döndürerek işin içinden çıkılmaz hale getirenleri de vardır. git 31 çek kadınlardan uzak dur, başını yakma. Çoğunun beyni ters çalışır, bak gerçekten diyorum, bunların beyni evlendikten sonra 180 derece geriye doğru çalışmaya başlar. mesela Altın düşünce alınır dediğinde hayır altın dibe vurunca satılır diyenini gördüm.
    Chat GPT nin yapay Gerizekalısı bile kadınlardan çok daha zekidir.
    Ben Evlenince bi tak yedim sen yeme, bak hepsi diyorum hepsi istisnasız Gerizekalıdır, Benim çeyreğimin yarısından daha daha zeki bir kadınla tanışamadım henüz.

    Ki üniversitede sınavda çözümü yarım sayfa tutan bir hidroelektrik santral baraj kapağı sorusunu, o güne dek hiç bir mühendisin aklına dahi gelmemiş bir yöntem olan tek satırlık integral formülü ile çözen tarihteki tek kişiydim, sadece o soruyu farklı yöntem kullanarak çözdüğüm için o dersin hocalarından hiç kimsenin alamadığı 100 notu aldım.
    Zeka ile ilgili çok anım var, anlatsam sığmaz.
    Çinden Türkiyeye gönderilen Seri nosu olmayan 32 adet Harddisklerdeki çiplere ancak sadece Fabrikasında seri no yazılabilen bir marka modelinin çipine seri no yazmışlığım vardır. (not: seri nosu olmayan harddiske windows yüklenemiyor)

    Yazılım tarafına kaydığım bir dönem (2008-2012) trojan furyasının tavan yaptığı dönemler dolandırmaya çalışan ve hackerim diye geçinen eziğin birinin yazdığı bir trojanın, henüz bilişim suçlarının dahi belki şimdilerde yeni öğrendiği belkide henüz farkedemediği bir yöntemle trojanı yazan kişinin 2012 yıllarında adı soyadı tuttuğu takım vs Telefon, adresine, haritadaki apartımanına kadar ulaşabildiğim videolarım var.
    attığı mesajda "Baba sen kimsin,aq nasıl buldun beni" diye afallamıştı.
    ayrıca yazık bu ülkede de harcanıyoruz. yazık.
    ···
    1. 1.
      +1
      Panpa ben bir kere evlenip boşandım ama yalnızlık sıkıyor beni. Yaşımız geldi amk kaprissiz bir kız buayım da evleneyim diye düşünüyorum. Iyileri hep kapmışlar bize de çer çöp kalmış amk.
      ···
    2. 2.
      0
      Pampa senin karın nasıl biri? Cidden dediğin kadar yanlış anlama düşük zekalı mı biraz anlatır mısın mesela neler yaşadın falan.
      ···
   tümünü göster