/i/Günlük

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    0
    Artık ilaçları içmeme gerek yok. Zaten istanbula geldiğimden beri içmiyorum. Zihnimin eskisi kadar olmasa da açık olduğunu hissediyorum. Verdikleri ilaçlar pgibolojik değil ama insanın zihnini kapatıyor. Mantıklı düşünmeye engel oluyor resmen.

    Geçen günlerde yapılan bir salaklığı yeni fark ediyorum. Çok büyük bir salaklık yapmışız. Yapmışım...
    Her şeyi istanbuldan izmire taşımam gerekiyor en kısa sürede. Bunu planlayabilecek bir iş gücüm yok şu an benim amk. Bunun başında durmazsam her şey daha da taka saracak. illegitimate ile Legitimate arasında kaldım. Hangisini seçersem seçeyim diğer taraf patlayacak. Bir tarafın patlaması diğer tarafın hasarına göre daha az ama sonuçları farklı kişilere dokunduğundan dolayı tam kestiremiyorum. Ne yapacağım şimdi ben? Neyi seçeceğim?

    Kafayı yiyeceğim yemin ediyorum. Bunların tek sebebi benim sinirli olmam. Ben sinirliyken adam akıllı düşünemiyorum ki amk. Sinirliyken aldığım kararların sonucunda hep mi bir şey olmak zorunda. Yemin ediyorum kafamı kökünden keseceğim en sonunda. Sıkıldım he.

    Umarım sonucunda ben kendi kafamı kesebilirim. Can, lütfen kafamı sen kesme canım. Lütfen. Kör testereyle kesilmek hiç hoş olmaz.
    ···
   tümünü göster