/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
https://cdn . qukasoft.com/f/612797/cG96WmFtNG0vcUp3ZTJGdEg4MXZKZWxESUE9PQ/p/bantli-tanga-79224699-sw600sh800.webp
  1. 1.
    +1 -1
    Cumartesi gecesini aslında evde geçirmek isterken, bir anda bir arkadaşımın gazıyla kendimi dışarıda buldum. Aslında bir yandan da farklı insanlarla tanışma isteği de var.ilk mekan; arkadaşımın ofisten çok yakışıklı arkadaşı Absinth ısmarlar… Bu aslında adamı beğenme nedeni olabilir. ilk içkimin Absinth olması gecenin sonunu hatırlamayacağıma dair ilk işaret. Absinth’in tadını almak ve adamın tadına varmak için arka arkaya 3 bira. Derken başkası tarafından ısmarlanan B52. Ve tekrar bira ve mekan değiştirme kararı.

    Aslında mekan değiştirmek iyi oldu, kalabalık bir yerdeyiz ve sürtünerek ne istediğimi gösterebilirim. “Ay beni tuvalete zütür” diyerek elini yakalamak ve kalabalıkta kaybolmamak için bırakmamak.

    Adam süper dans ediyor; beğenme nedeni iki..

    Gecenin sonunu garantilemek açısından herkesi eve davet etmek; kesin olacak bu iş. Ama bir yandan da topuklu ayakkabı rahatsız etmekte. Hem dans hem alkol, güzel karışımlar yaratmıyor. Eve gidelim, yatarak yapalım ne yapacaksak.

    Üçüncü mekana geçme çalışmaları… Nedense kışın soğunda üzerinde sadece t-shirt ile geziniyor adam. Belki karizma belki de alkolden hissetmeme.. ama ben düşünceli kızım, üstünü giy diyerek yakınlaşıyorum.

    Ve yolda giderken samimi kız arkadaşına anlattıklarını dinliyorum. “sevdiğim kız burda”… o zaman “hadi bye “diyerek uzaklaşıyorum koşarak

    Evet aslında amaç sadece one night stand. Ama duymak istemiyorum artık kimin kimi sevdiğini ya da ne kadar aşık olduğunu.

    Sonuçta evimin köşesindeki bara sığınıyorum. Bardaki barmen de fena değil hani; 6 pack + adonis. Nerden gördüysem işte… Onunla muhabbet. Onun da alıcısı çok ama iki göz kırpma ile eve zütürebilirim.

    zütürdüm de… Kısa süren bir sevişme açıkçası 6 pack ve adonisli barmene yakışmadı.. oysa ben sabahlar olmasın beklerdim..

    işte onunla sevişirken tangam çıktı. Ama sanırım bardan aradıklarında hızlıca çıkarken benim tangayı da zütürdü… Hiç bir yerde yok çünkü.

    işin komiği o da kız arkadaşıyla arasını düzeltmeye gitti ama ne güzel ki bana asla bunun muhabbetini yapmadı.

    Ve ben yine anlamsız, boşalmadan bir gece daha geçirdim.. bir de üstüne üstlük tangamı kaybettim.
    ···
   tümünü göster