/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +21 -7
    Beyler bugün öğleden sonra parkta yürüyüşe çıktım, köşedeki kamelyaların birinde 15, 16 yaşlarında bir kız bir erkek yiyişiyordu, parklarda o kadar çok yiyişen insan var ki artık giblemiyorum ve yürümeye devam ettim.

    Neyse bir tur attım aynı yerden geçerken baktım oğlan aleti çıkarmış kız da yalıyor, kızın kafa ileri geri gidiyor. Kız çömelmiş aleti yalıyordu ve ben gördüm bunu, yanlarından geçince 15-16 yaşındaki kız alet ağızda öylece durdu ve benim geçmemi bekledi. Kan beynime sıçradı manzarayı görünce, normalde erkek bunu kucağina alsa, dudaktan öpse veya elini kızın kiloduna soksa umrumda değil alışkınım yeni nesil bunları sıksık yapıyor ama kız bildiğin sakso çekiyordu parkta.

    Yanlarına yaklaştım, kız derhal aleti ağzından çıkardı, oğlan da donunu çekti. Bağırıp çağırdım bunlara, tek laf karşılık verseler dalacaktım, özellikle yannan kafalı erkeği felç edene kadar dövecektım, kafalarını eğdiler sonra kovdum bunları parktan.

    Lanet olsun, uzun yıllar rusyada çalıştım ben türk gençliğinin hatta bu gibi çocukların yaptığı ahlaksızlıklari moskovada bile görmedim.
    ···
   tümünü göster