/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1
    Git kanka mal misin . Karinin cinsel hastaligi olmasin yeter . ilerde ayrilirsin sonrasi hallolur vatandaslik almaya bak para kazanmaya .
    ···
    1. 1.
      +1
      Bende gitmem gerektiğinin düşünüyorum. Sonuçta benden öncesi değil benimleyken nasıl bi insan olacağı ilgilendirir beni diye teselli ediyorum kendimi. Türkiye’de dahi olsan bile bi santim uzamana fırsat vermiyor sistem. Gideyim kurtulayım diyorum.
      ···
    2. 2.
      +1
      MORUK 20 YILDIR ALMANYADA YASIYORUM YAS 39 BEKARIM SEN DUSUN. BU ARADA ABININ BAHSETTIGI KIZI BAKIRE OLDUGUNU DUSUNME, KESINLIKLE CATIR CATIR gibISMISTIR. YALNIZCA ITALYANLA DEGIL BASKALARIYLA DA gibISMISTIR. HE SEN DE BAKIR DEGILSEN BAKIRE KIZ ARAMA AMINAKOYUM. EVLEN.. SUNU DA DEMEDEN GECMEYEYIM. OTURUM ICIN EVLENECEKSEN NE SEN UGRAS NE KIZIN DUYGULARIYLA OYNA. OTUR OTURDUGUN YERDE BASKA KIZ BULSUNLAR. gibISMISSE gibISMIS, HERKESIN AMI KENDINE, INSANLARIN KALBINI INCITIP DUYGULARIYLA OYNARSAN EN BUYUK huur COCUGU SEN OLURSUN. NAFAKADIYLA FALANIYLA HAYATINI gibERLER.
      ···
      1. 1.
        0
        reis öncelikle capslock gözlerimizi gibti. Ne ben bakirim ne de türkiyedeki diğer kızlar öyle. tek bişey biliyorum. oda burdan çıkmam lazım artık. nafaka yasasını falan öğrenicem zaten. ama belkide iyi niyetli biridir daha iletişime geçmedim hiç. zaten karşılıklı bi hoşlantı olursa bi şekilde gerisi hallolur diye düşünüyorum. tr kızları duygu muygu bırakmadı bizde ama kıza da oturum alıp sonra tekme vuracak değilim. mantıklı bi zeminde olduğu sürece ilişki yürütmeyi beceririm bi şekilde. uzun ilişki tecrübem de var, uzak mesafe tecrübem de. kısmet bakalım..
        ···
   tümünü göster