/i/Günlük

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    insanlar, söylediğim şeylerin gerçeği yansıtmadığını, böyle bir şey olamayacağını düşünüyorlar. Çünkü onlara göre ben öyle biri değilim. Ben yalan söylemem arkadaşlar. Bazı şeyleri saklarım ama bu yalan söylemek değildir. Bana gelip bir şey sorduysanız doğruları öğrenirsiniz. Sizin şaka yaptığımı sandığınız konuların hiçbiri şaka değil. Size niye şaka yapayım mk?

    Tamam, yalan söylemiyorum demeyeyim. Söylüyorum. Ama asla bunu kendi çıkarım için yapmıyorum. Çünkü, ben kendi çıkarlarımı korumak için yalan söyleyecek kadar düşük değilim. Sadece sizin çıkarlarınız için yalan söylerim. Sonrasında üzülmeyin diye...

    Eger size bir şey söylüyor ama detayını anlatmıyor isem sonra o şeylerin gerçekleşmesini bekleyip gerçekleşince kendimi tatmin etmek için anlatmıyorumdur. Önemli olan kendimi tatmin etmem, tşk.

    Birkaç sene önce çok sevdiğim birinin dediği gibi insanlarla sadece oynuyorum. insanların benim gözümde önemi yok. Birine çok iyi, birine çok kötü olmam için hiçbir sebep aramam. Ya da bir gün iyi, bir gün kötü olmamın altında bir sebep yatmıyor. Kafamı yaşıyorum.

    Evinde kalmam, bana bir şeyler sunmam benim için önemli değil dostum. Sen de çıkarlarına uygun hareket ediyorsun sonuçta. Win win moruq.

    D: Bir hayalin var mı? Hayatın için. Yani geleceğin falan.
    R: Tabii, peki ya senin?
    D: Tuhaf gelebilir. Bir gün mutlu olmak istiyorum. Herkes gibi ben de rahat olmak istiyorum. istediğim
    R: Normal bir hayat.
    D: Evet normal bir hayat.
    R: Benimde tek istediğim bu. Sadece bu.

    D: ilk kez ne zaman fark ettin? En sevdiğin adamın içindeki karanlığı.
    R: Bunu hep biliyordum ama daha iyisini bulamayacağımı sandım. Yani seni bulana kadar.
    D: Benimde karanlık yüzüm var. Evet var.
    R: Bunu hiç sanmıyorum. iyi bir kalbin var D, sen P gibi değilsin. insanları incitmiyorsun.
    D: Masum insanları... Masum insanları incitmem.
    ···
   tümünü göster