/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    -1
    bugün anlatacağım son olay olsun. isimler sahte olaylar gerçektir. olay yeri güney kore. kişiler;
    ali: genel müdür (patron)
    şevket: genel müdür yardımcısı
    sadık: benim müdür
    kazım: arge mühendisi
    mehmet: arge mühendisi (ben)
    won: koreli

    üstteki ekip bir distribütörlün anlaşması ve teknik eğitim için koreye gittik. anlaşma da eğitim de verimli olumlu sonuçlandı. asıl olayımız bunlar değil tabiki. koreliler bizi pavyonvari bir yere zütürdü. locaya geçtik ve won yanında 6 tane kızla geldi. seçin dedi. şevket kızların hepsi çirkin diye delirdi wona yarım yamalak ingilizcesiyle küfür etti. won biraz bozuldu bu duruma. sonra gitti ilk en güzel kızı aldı. patron orda sen bi dur aq. neyse herkes birer tane kızı aldı. bana düşen kız da ufak tefekti ama güzeldi gayet.

    şevket daha ilk dakikadan kızın memeleri ellemeye beline sarılmaya başlayınca kız bir tedirgin oldu. zaten kısa süre sonra yanından kaçtı. istemiyorum ben bu ayıyı demiş olabilir çünkü Şevket gerçekten ayı gibi bir adam.

    won bu defa başka bir kız getirdi. yeni kız tıpkı şevket gibi iri yarı ve sapıktı. şevket memesini elliyor kız şevketin taşaklarını sıkıyor. grubun diğerleri gayet insani bir şekilde sonu pompada bitecek masada eğlenmekle meşguller.

    birkaç saat eğlence faslından sonra ben benim kızla odaya çıktım. şevkete veya diğerlerine ne oldu bilmiyorum. güzel bir geceydi benim açımdan. ayrıca koreliler 10 numara millet. adamlar her şeyi düşünmüş. odaya çıkarken ufak bir çanta verdiler. çantada 2 adet kondom, jilet ve ıslak mendil vardı.
    ···
   tümünü göster