/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1 -2
    aslında geçen yaz döndü ama şimdi anlatayım. isimler uydurmadır.

    ezgi istanbulda yalnız yaşayan 25 yaşında bir personel. birisinin referansıyla alper (genel müdür yardımcısı) kendisini işe alıyor.

    ezgi işe başladıktan kısa bir süre sonra ben annemi çok özledim diyerek alperden 1 haftalığına memlekete gitmek için izin istiyor. alper kızım haftasonu git gel zaten senin memleketin iki saatlik yol değil mi aq deyip izin vermiyor.

    pazartesi günü ezgi işe gelmiyor. alper bey mide kanaması geçirdim hastanedeyim bu hafta gelemeyecem yazıyor. alper olaydan işkilleniyor. salı günü ezginin şirket telefonunun konumundan marmariste olduğunu öğreniyor.

    ezgi manitasıyla marmarise pompaya gitmiş. ama tam tatil dönemi regl olduğu için pompa yalan olmuş. sevgilisi de bunu kovmuş. ezgi de intikam almak adına aynı günlerde marmariste tatilde olan ofis arkadaşı hakana yazmış. hakan muallaksi durur mu hazır kız ayağına kadar gelmişken ezgiye çakmış.

    bir sonraki hafta ezgiyi alper odasına çağırmış ve kovmuş. ezgi o sırada hakanı ifşalamış. hakanın ezgiye çaktığını buradan öğreniyoruz. ve salı günü ezgi ve hakan işten kovulmuş. ezgi ağlaya ağlaya odadan çıkmış.

    ezginin ağladığını gören diğer genel müdür yardımcısı şevket olayı bilmeden etmeden benim olduğum yerde seni kimse kovamaz demiş ve olay patrona taşınmış. patron durumu öğrenince alpere, alper demiş bunlar genç cahil. bunları kovmayalım.

    alperin kafası atmış patrona demiş ya onlar ya ben. patron saçmalama aq tabiki sen demiş ve ezgiyle hakan ikinci kez kovulmuş.

    bu kadar. bir başka olayda görüşmek üzere
    ···
   tümünü göster