/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    +1
    Öncelikle bu tavsiyelerime kulak asan olursa, elime hiçbir şey geçmeyeceğini en baştan belirteyim.

    Maksat, ortada bir problem var ve bu problemin nasıl çözüleceği ile ilgili öneri planlamasıdır.

    • Üye alımları tamamen sonlanacak ve banlanma işi sıklaşacak.

    • Sözlük kurallarına mod bile uymazsa önce çaylak sonra ban yiyecek.

    • IP paylaşımı sistemi gelecek ve aynı ip den sözlüğe bağlanan yazarlar mercek altına alınacak. Bu şekilde her PC den sadece 1 hesap ile sözlüğe girilmesi sağlanacak. Bu şekilde -- Banlasalar ne olur amk en fazla gider diğer hesaba girerim -- diyenler ayağını denk alacak. Zira o güvendği hesapların da kimle bağlantılı olduğu bilinecek ve 1 hesapla basn yediğinde diğer hesapları da banlanacak.

    • Üye alımı referans ile yapılacak. içeriden referansı olmayan kişiler hesap açamayacak.

    • Asil hesap sistemine geçilecek. Konusunda uzman kişilere kendi isimleri ile hesaplar açılacak bu kişilerle iletişime geçilerek bu hesapların şifreleri kendilerine verilecek ve sözlük yazarı olmaya davet edilecek. Bu kişiler diledikleri zaman sözlüğe girip başlık açabilecek. Gelmezler demeyin ne olur ne olmaz. Siz yapın. Onlar yapmasa da olur sorun yok. ( Örn : ilber Ortaylı'nın üşenmeyip buraya tarih konusunda bir başlık açtığını ve yazarlara ders vermeye başladığını düşünün. Ya da Özgür Demirtaş'ın ekonomi konusunda ayda 1 kez bile olsa tavsiye verdiğini düşünün. )

    • Belli bir cügü limiti olacak. Örnek vermek gerekirse başlık altına yannan kürek entry giren olursa ve atıyorum 20 cügü yerse o entry otomatik silinecek. Başlıklar temiz kalacak.

    Gibi.
    ···
   tümünü göster