/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    +1
    Başıma gelen olaydır ve farkettiğimde deli rahatlamıştım.

    Kızla sosyal medyadan tanışmıştık ve kahve içmeye davet etmiştim. Güzel bir gazıydı. Neyse işte sktredin detayı. O gece oldu yattık kalktık bu kuafore gıttı suslendı puslendı gece dısarı cıktık ama nasıl bılıon mu yanımda atla avradı aynı bedende taşıyorum benden iyisi yok.

    Girdik benım mudavımı oldugum bara gece 11-12 gibi benım bı ısım var 1 saate gelırım dıye gitti mekandan. Tabi ben daha önce böyle bişe başıma gelmediği için ayıkamadım mevzuya. Sonuçta dün 1 bu gun 2 amk neyse. Barmen arkadasımdı zaten. Geldı yanıma senınkı ekti mi lan senı kacırdın mı kızı? dedi. yok lan 1 saatlik işi varmıs gelıcekmıs dedim.

    Eskort lan o o zaman. gibişe gitmiştir bari hesabı ona ödet dedi. Işıklar saçıldı kafamda. Bi mutlu oldum amk sorma. Başkasının para verip takıldığı kızla ben bedava takılıyordum.

    Neyse bu geri geldi harbıden 1 saat sonra direkt odaya aldım zaten bunu neyse işte sonra da bir daha gorusemedık.

    Aradan zaman geçti aradı bu. takılalım mı işin var mı? dedi. Ama o ara zaten ben başka kızla takılmaya başlamıştım. Başkasıylayım valla kusra bakma dedim ok dedi kapadı teli. Bir daha da aramadı zaten.

    Yani kızın harbıden de işi olabilir tabi orası ayrı konu belki de kızın gunahını aldık ama barmen öyle diyorsa dogrudur hocu. O kadar it kopuk adam görüyor sonucta o mekanda.
    ···
    1. 1.
      0
      huur çocukları işte
      ···
   tümünü göster