/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +1
    Üst kısımlarda sabitlenmesi gereken bir çalışma olmuş.

    Eklemek istediklerim:

    (Dilerim gençlere ve kendini farketmek isteyenlere destek olur)

    Yıllardır erotik film endüstrisinde ölen, kurban giden ve belli imzalar ya da zoraki tutulmalar sonucu depresyondan öken acıdan ölen insan sayısı en yüksek mertebelerde.
    Bu mecradaki yaptırımların sonu neredeyse yok ge en üst düzey avukatlara sahip en üstün şirketler tarafından finanse edilip destekleniyor.
    Sistemin yarattığı en büyük silah gençlerin ve daha bir çok çocuğun telefonunda hayat buluyor. insanlar cinsel içerikli paylaşımları instagram facebook ve daha nicelerinde takip ediyor, edip zihinlerini zehirliyor ve daha üst aşamalara çıktıkça gerçek yaşamdan izole oluyorlar. Irkları birbirine düşürüp, ilişkilerde yanlış algılara sebebiyet veriyor. Sapkınlık derecelerindeki \"Fantazi\" adı altında satılan veya çekilen görüntüler bizi zamanla aptallığa sürüklüyor. Kişisel araştırmalarıma göre 10 kişiden 9\'u bunların ciddi derecede bağımlısı.
    Bir erotik film bağımlılığı, u.y.trucudan vede k.mar bağımlılığından farksızdır. Testesteronu düşürür ve hayat kalitesini, yine araştırmalarıma göre bunlardan kendini arındırmış bir insanın verdiği cinsel haz ge aldığı orgasm ile aşırı cinsel içerik bağımlısı bir insanın verdiği haz ve aldıüı orgazm sayfalara dökülemeyecek neticelerde uç noktalarda, ayriyetten başarıya tırmanmadaki en yüksek temel yapı taşı olan azim ve iradeyi kırıyor. (TABiiKi UZMANLAR BÖYLE BiR ŞEY YOK DiYECEK. PARA ALIYORLAR)
    NPC gibi yaşamak istemiyorsanız sektörden uzaklaşın. Videolardan ve cinsel içeriklerden uzaklaşın. Kendinizi arındırın. Ellerine sağlık sevgili dostum. Çok bilgilendirici bir yazı olmuş.
    Ama sapkın kişilikler için de harika bi rehber olmuş. Dikkatli olunmalı.

    http://c11.incisozluk.co/...11006/5/4277605_o7f1c.jpg
    ···
    1. 1.
      0
      insanların zorla tutulduğu ve intiharların yaşandığını tam bilmiyodum. şimdi biraz bakınca valerie solanas ekolü salak feministlerle ortak düştüğüm tek nokta ferre sektörünün gerçekten de kadınların sömürüldüğü bi sektör olması. aynı zamanda 31 in zararsız olduğuna dair yarak kürek görüşler belirten insanların da bu araştırmaların tarafsız olmadığını anlaması gerek. ortada milyar dolarlık bir sektör var.

      görüşün için sağol aga. yazdıklarımı tasdik eden birinin çıkması gözümü yaşarttı amk
      ···
   tümünü göster