1. 8476.
    0
    guncel durumda 2 kisi daha bulmadan, 2 kisi bolusup kuralim dedik. pazar gunu yani bugun paintball sonrasi detaylari konusalim dedik konusamadik. whatsapp'tan ulastim ben de. ozetle sirketin lisans vb. maliyetlerine ek olarak sahsimiza da emlak danismani lisansi almak gerekecek mi dedim. cunku limited sirket kurmadan da sahis olarak emlakcilik yapilacaginda alinmasi lazim. google'daki kaynaklara gore almak gerekiyor. e zaten o lisans da sirket kadar maliyetli neredeyse.

    burada kalmak icin en makul yol gibi. o sebeple cok masrafli da olsa bir sekilde parayi denklestirip bu yoldan gidecegim gibi. sadece oturum izninden ziyade emlak sektorunde de is yapmak istiyorum.

    ablam annem babama demis ki sakayla karigib: "gelse bile baska bir ulkeye falan yine gidebilir karismayin siz ona ehehe". babam "gitsin hayatini kurtariyor burada ne yapicak" demis. annem klagib aglaklik yapmis da, simdi alistigi gibi kalici gittigimde de alisir. babamin bu cumleyi soylemesi kiymetli oldu. sonunda ailemi onlardan ayri bir hayatim olmasina alistirdim. aile meselesi de tamam olduguna gore burada kalmak icin resmi isleri de halledeyim. 5 subat'ta ulkeye dondukten sonra mumkun olan en kisa zamanda geri doneyim buraya.
    ···
   tümünü göster