/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4
    ntr

    cuckold türünü de barındıran kategori. türkçeye çevirdiğimiz zaman "sadık olmama" gibi bir anlam çıkıyor. genellike raceplay ile sentezlenir. mesela siyah bebe beyaz çocuğu zorbalar. beyaz annesi hesap sormak için bebenin yanına gider. siyah bebe de annesini evire çevire giber. bunun eşini gibtirme veya çocuğunu bacısını gibtirme gibi kategorileri de var. belki inanmayacaksınız ama cuckqueen diye bi kategori de var. kocası başka bi karıyı giberken kadın dıbını parmaklıyo falan. burdan da bu sektörün sadece erkekleri hedeflemediğini anlıyoruz.

    içest

    şimdi sadece twittera girip annesine içest yazın. fazla bir şey istemiyorum. milletin annesini ablasını gibmesi için yalvaran binlerce gavat var. bazıları 13 yaşlarında falan amk. bunun kardeşiniz olduğunuzu düşünün. ananız temizlik yaparken zütünü çekip twittera annemi gibin nolur köleniz olurum diye yazıyor. nasıl hissettiniz bunu okuyunca mesela :D. taşşak geçmiyorum bi ara bi video gördüm türbanlı bi karıyı gibiyolar ablamı da gibin diyo. kim ablan diyince ''baharı falan diyo. amk düşün hem kadın ve hem kapalı. ferre izleye izleye beyni ne hale gelmiş amk.

    humiliation

    yine twitterda çok gördümüz finansal köle diye bi taibr vardır. 40 50 yaş otobüsde görseniz yer vericeğiniz amcalar ünili kezban bi karının takunu yemek için dm den onlara yalvaracak seviyeye gelebilir. isteyen gidip baksın. hatta bazıları takma yarakla kendini gibtirir.
    censored adı verilen bir kategorisi de vardır. mesela ferreda karının her yeri sansürlüdür sadece ayağı açıktır. ekranda da "sen sadece ayağa 31 çekmeyi hak ediyosun dıbına koyduğumun bakiri" tarzı yazılar yazar. size test diye bi kısmı da vardır. yannanınızın boyutuna göre fotoğraflar olur ve yana kaydırarak daha az sansürlü fotoğraflar elde edersiniz. mesela 10 cm ise bu fotoda dur 12 cm ise kaydır gibi.

    tecavüz ferresi

    şimdi daha önce bilmediğinizi düşündüğüm bi durumu açıklamak istiyorum. dopaminden zaten bahsetmiştik. şimdi de adrenalinden bahsedeceğiz. adrenalin dopaminle beraber salgılandığında kişiye çok büyük tatmin verebilir. adrenalin o kadar ciddi bir salgı ki doktorlar kalbi durmuş hastaları hayata döndürmek için falan veriyo beyler düşünün. adrenalin hormonu da kişi olmaması gereken bi duruma düştüğü zaman panik yaptıran bir hormon beyler özetle. mesela şimdi tecavüz ferresi izleyen birini düşünelim. o eleman tecavüzcünün yerine koyarak izliyo o videoyu doğal olarak. ve çıktı olarak adama çok büyük bir haz veriyor. çünkü adam olmaması gereken yasaklı bir durumu yapıyormuş gibi hissediyor ve adama çok büyük bir cinsel zevk olarak geri dönüyor. tabi yukarıda bahsettiğim bazı kategoriler de böyle. annesinin gibildiğini hayal eden bir gavat bu durumun olmaması gerektiğini bildiği için içten içe adrenalin salgılıyor. peki şimdi siz mesela yarın bi gün tecavüz ferresi izleyen bir adamın kendi öz anasını hapla gibmeyeceğinin garantisini verebilir misiniz. bi ara twitterda bi adam gördüm herif ciddi ciddi soğukkanlılıkla nasıl öz anasını haplayıp parmakladığını anlatıyodu.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster