/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4
    attığım başlıkta da zaten yazar ferre isteğinizin nasıl sizi tatmin etmemeye başladığını ve daha taktan kategorilere ilgi duymaya başladığını yazmış. ilk başta bunun neden olduğunu çözmemiz gerek. beyniniz siz iyi bir eylemde bulunduğunuzda sizi daha iyi şartlarda yaşamanıza iten ödül hormonu adı verilen "dopamin" i salgılar. dopamin siz yemek yediğinizde-gibişitiğinizde-para kazandığınızda-bir şey başardığınızda salgılanır. dopaminin en önemli özelliklerinden biri de aynı şeyi birden fazla kez tekrarladığınızda daha az salgılanmasıdır. yani siz hep aynı yemeği yediğinizde-her gün gibiştiğinizde-hep aynı miktarda para kazandığınızda gün geçtikçe bundan daha az tatmin olmaya başlarsınız. bi nevi beyininiz o eyleme tetiklediği dopamin seviyesi daha az seviyelere iner. bu yönüyle beyin sizi hep daha iyi olmaya programlayan bir işlemci gibidir.

    bu sebeple siz hep aynı türde ferre izlediğinizde bi süre sonra o kategori size YETERLi gelmemeye başlar. obur bir dalyarak gibi hep daha uç şeylere yönelirsiniz. mesela günde bi posta beşe çıkar. normal vajinal hetero gibişi gay tecavüz ferresina evirilir.

    şimdi size bu uç kategorilerden bir kaç tanesini açıklamak istiyorum.

    raceplay

    yukarıda da bahsettiğim gibi ferre "ırk" gruplarını birbirine düşürmeye yönelik kullanılabilir. mesela en basitinden blacked diye bi kategori var amk. hepimiz biliyoruz. kaç sene evvel önce de vardı. siyah adamlar beyaz karıları gibe gibe kevgir gibi yapıyor. peki bu kategori neye evrimleşmiş olabilir?

    wmaf (beyazlar asyalıları gibiyor)
    amaf (asyalılar beyazları gibiyor)
    bleached (beyazlar beyaz olmayan herhangi birini gibiyor)
    blacked (açıkladım)
    muslimed (müslüman biri başka bir dine mensup birini gibiyor)
    religion play (dinler arası karışık bir şey. öyle bir boyutta ki dine küfür niteliği taşıyan bir noktaya evrilmiş)
    refugees welcome (mülteciler yerel halkı gibiyor)

    aga bunlar nedir amk. şimdi diyeceksiniz bre yannanım bu mu milleti biribine düşürecek. mesela bi ferre gifinin üstünde gibilen karının üstünde your turkish mom yazsa
    giben elemanın üstünde de yunan bayrağı olsa ne düşünürsünüz? rahatsız etti mi sizi. etmedi diyen varsa getirsin bi turda ben gibeyim annesini. tabi böyle bi durumda yüksek ihtimalle siz de gif yazırlar elemana aynısını yaparsınız. siz daha hard gibilen bir karı gifi bulursunuz böyle intikam alınmış olur.

    yanlış anlaşılmasın ben solcu enternasyonalist bir ılık değilim. kardeş kardeş yaşayalım da demiyorum ama bu nedir amk. milleti birbirine düşürmek için olduğu bariz değil mi.
    bu arada bu tür içeriklerde yahudileri veya israil bayrağını göremezsiniz. nedenini anlatmaya gerek yok.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster