/i/Günlük

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    0
    Bu gün bu yazdıklarımı kutahyadan eve dönerken henüz otobüsün içerisinde iken yazıyorum.

    En son girdiğim sinavi parkurda ayağımın kaymasından dolayi kaybetmiştim. Aradan bir kac ay sonra tekrar yeni alımlar açıklandı onlara zaten hazirlikli girdim. 2023 mayısta fiziki yeterlilik sinavina girdim ve kazandım bu sefer. 2023 ün Ekim ayının 23 ünde de ankaranin bir ilçesinin polis okulunda intibak eğitimimi tamamladım. Uzun donem egitim alacağım yer kayseri cikti bu sefer de. 2023 Aralık ayının 17 sinde kayseriye gideceğim. Tabi ben bir kac gün erkenden gidecem. 2024 ağustos ayında egitim bitip göreve başlayacağım. Tum bu olanlar için çok uğraştım cok çabaladım ve oldu sonunda. Egitim süresince kendimden dolayi değil fakat genel itibari diğer polis öğrencileri yuzunden cok ceza yedik fiziki olarak. Ama eğlenceli bir eğitimdi. 1 ay süresince takim elbise giydik ve tum eğitimi takim elbiseli bir sekilde tamamladık. Eğitimin bitimindeki Bu 1 aylık izinimde eşim yanima geldi cok guzel bir sürpriz yaparak. 10 15 gün beraber vakit geçirdikten sonra eşimin ailesinin oldugu şehre geldik beraber. Yolda yalnız gitmesini istemedim.

    Su anda da tekrardan otogara geldik beraber ve otobuste bindim eve donuyorum. Kalan bir haftayı evde geçireceğim. Boyle cok zor oluyor ve 5 yıldır cok zorlanıyorum sevdigimi geride bırakıp giderek.o da cok zorlanıyor vedalaşma zamani geldiginde. Bu sefer allahin izniyle son kez vedalaştık sarıldım öptüm kokladım. Artık 7 8 ay sonra bir ömür beraber olacağız inşallah. Onu cok özlüyorum zaman geçmiyor onsuz. Ulke şartlarına göre guzel bir işim olacak ve en önemlisi severek yapacağım bir mesleğim olacak artik. Aile kurabilecegim ve sevdiğimi yanıma alabilecegim bir mesleğim.

    Zaten kendim için hiç bir iyi şey yapmadım bundan sonra da eşimin mutluluğu ve huzurumuz için cok çalışacağım. Her zaman sorumluluklarim vardı şimdi biraz daha artacak fakat biz beraber her şeyin üstesinden geliriz. Su anlık hayatimdw değişiklikler bunlar. Ilerleyen zamanlarda tekrar yazacağım.
    ···
   tümünü göster