/i/Tespit

  1. 1.
    +5
    türk ferresi ve edebiyatı

    4 döneme ayrılır:

    • yeşilçam (1974-2000'ler)**\***

    • milenyum çağı (2000'ler)

    • pornhub dönemi (2013'ler-2020'lar)

    • onlyfans dönemi (2020-günümüz... )

    • *yeşilçam:**

    türk ferre sektörünün ilk öncülerindendir. yaptıkları erotik filmlerle türklere ferre sektörüne adım atmaları için gerekli cesareti vermiş ve filmleriyle 31cilerin ilham kaynağı olmuştur. genellikle sinemalarda filmleri oynatılmış. 12 Eylül darbesiyle bu dönem 1980'de sona ermiştir.

    • *milenyum çağı:**

    teknolojinin türkiyede gelişmeye başlamasıyla ferre sektörü türkiye de faaliyet göstermeye başladı. bazı 31ciler, türkiyede cinsellik bir tabu olarak görülmeden önce, şifreli erotik televizyon kanallarından şifreyi girerek veya girmeyerek, o karıncalanmalar arasında gözlerini kısarak 31 çektiler. O zamanki şartlar altında 31ciler kasetçilerden kaset (cd çıkınca cdlere geçildi) alarak ferresinu televizyonlarda izlemeye başladılar. şanslı bazı 31ciler şifresiz kanallardan 31 çekebiliyordu. bu dönemlerde türk ferre sektörüne en önemli katkıyı üstat şahin k yapmıştır. Altında inlettiği onlarca hatta yüzlerce milf, alman çıtırı kaydettiği videolar, zamanına göre türk ferre sektörü için devrim niteliğindeydi.

    • *pornhub dönemi:**

    • "türk ifşa"* kavrdıbının tam olarak geliştiği dönemdir. konuşmalar her türk insanına değişik gelmiştir, belki de diğer milletler için onların dillerinin konuşulduğu ferrelar da değişikti. zamanın amatörleri "gib beni aşkım" gibi laflar, net olmayan görüntü kaliteleri ve kömür karası amcıklar, türk insanını türk ifşadan uzaklaştırmış ve yabancı ferreya yönlendirmiştir. bunlar yüzünden türk genci, yabancı ferreların etkisiyle pembe amcık arayışına girmiş ve türk kızlarının hepsinin kara amcıklı olduğu duygusuna kapılmıştır. bu dönemin en ünlü fantezisi baldız gibişidir.

    • *onlyfans dönemi:**

    onlyfans ortdıbına giriş yapan türk amatörler, türklerin tepkilerini anlamış, kurguda iyileştirmeler yapmaya ve yeri geldiğinde konuşmaları ortadan kaldırmaya devam etmiş. kurgunun iyileştirilmesi örneği olarak, pornhubdaki kopernik pizzacısı rp'si yapanlar örnek gösterilebilir (son dönemde yayınlanmıştır). ancak pozisyon konusunda hala iyileştirmeler yapılmamıştır. türk kızı çoğu zaman amcığını göstermemektedir.

    ayrıca buradan türk onlyfans içeriklerinin hiçbir zaman iyi olacağı yanılgısına kapılmamalıdır. bazı dolandırıcılar, onlyfans'ı kullanarak kendini "tam" gösterme vaadiyle masum türk gencini dolandırabilmektedir. pornhub dönemindeki kara amcık durumu da halen devam etmektedir. ancak bu dönemde en ünlü fantezi olan "baldız gibişi" yerini normal, sade gibişe bırakmıştır.
    ···
   tümünü göster