/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +21 -5
    Bir aydır işsizim bu zamanı kv ilk 97 bölüm izleyerek değerlendirmeye karar verdim, gece gündüz kv izleyince birtakım sıkıntılr başgöstermeye başladı. Örneğin geçen restorana gittim bir güzel tıka basa yemeğimi yedim tabi param olmadığı için hesabı ödemeden kalkıp gidecekken kasadaki eleman "beyfendi hesabı ödemeyi unuttunuz" dedi

    bende "bak koçum bu alemde bana hesap kesecek adam anasının karnından doğmadı, anladın mı?" diye sorunca müdürünü çağırdı. Müdürde elimi omzuma atıp "Hesabı öde çıkgit sıkıntı çıkarma kardeşim" deyince tabi benim arkaplanımda cendere müziği çalmaya başladı

    Sesimi yükselterek "ulan deyyus ben senin anan mıyım üstünde ki adam mıyım ki bana sıkıntı çıkartacaksın" der demez dört beş kişi üstüme çullandı canımı zor kurtardım.

    Ordan acile topallaya topallaya zarzor gittim, bir ton ağrıkesici falan reçete ettiler, tabi işsiz ve sigortasız olduğum için alacak param yok, durumu anlatınca pgibiyatriste sevk ettiler, bende durumu anlattım, sakinleştirmesi için lustral, prozac falan yazdı.

    Bende pgibiyatriste doğru eğilip "Bak koçum bizim raconumuzda antidepresan mantidepresan yoktur, anladın mı?" diye sorunca, pgibiyatrist "konu sağlık olunca kimseye racon kesemezsin" dedi

    Bende masadaki kalemi kapıp "Racon kesmiyorum, kafa kesiyorum diye bağırarak adamın boynunu tutacaktım ki zaten dayak yediğim için baya yıpranmışım adam yumruğu yapıştırdığı gibi yere yığıldım. Ardından güvenlikler beni alıp hırparayarak dışarı attılar.

    Eve döndüğümde ise filistin- israil olaylarını görüp sinirlendim ve içimden "kurtlar konseyi iş başında" diye geçirdim. Cumhurbaşkanlığına "hadi reis biran önce israile girelim, sonunu düşünen kahraman olamaz" diye mail attım.

    ardından babam odaya girip halimi görünce "oğlum ne oldu?" diye sordu bende "testere necminin adamları baba fakat sıkıntı yok kgt arkamda" diye cevap verdim, babam tabi hiç kurtlar vadisi izlemediği için dediğim hiçbir şeyi anlamadı.

    testere necmi kim evladım diye sorunca "derin işler senin kafan basmaz baba, hem ben biraz sonra elifle buluşmaya gideceğim, temiz kıyafetin var mı?" diye sordum, babam zaten çok sinirli bir adamdır "ulan ne biçim konuşuyorsun sen babanla, ne zaman adam olacaksın diye tokatlayıp evden attı.

    Şuanda üstüm başım yırtık şekilde kaldırımda tek başıma oturuyorum, şimdi ben ne yapacağım? acaba yalı çapkını falan izlesem tolere edip kurtlar vadisini bilinçaltımdan silebilir miyim?

    lütfen yardım edin çok zor durumdayım
    ···
   tümünü göster